Pristna lepota z Bobbi Brown

Leta 1991 je vizažistka Bobbi Brown stopila na podjetniško pot in ustanovila lastno blagovno znamko, ki jo je sprva sestavljalo samo 10 šmink v rjavih odtenkih.

Njena misija je bila poudariti žensko lepoto in ne skrivati njenih posebnosti. Filozofija znamke Bobbi Brown je že od samega začetka “Be Who You Are”, stremi pa k temu, da bi se vsaka ženska z njenimi ličili počutila samozavestno in izgledala najboljše, kot lahko. Z odtenki, teksturami in tehnikami, zasnovanimi za ženske vseh starosti in narodnosti, je namreč povsem preprosto biti, kar si.

 

Kozmetika Bobbi Brown ponuja širok spekter barvnih odtenkov, čopičev, dodatkov, dišav in negovalne kozmetike. Prepoznavni izdelki znamke – korektorji, podlage in pudri – so na voljo v kožnih odtenkih, ki izgledajo naravno na vsakem tenu kože. Barve ličil za oči, lica in ustnice ne gredo nikoli iz mode in so ustvarjene tako, da so lahko tako dramatične ali subtilne, kot si želite. Čopiči in ostali pripomočki so na profesionalnem nivoju. Vsi čopiči so ročno izdelani, gostota ščetin je skrbno izbrana za določen namen čopiča, da je nanos barv čim bolj natančen. Kolekcija negovalne kozmetike slovi po učinkoviti kombinaciji naravnih eteričnih olj s sodobno tehnologijo sestavin, kar pomaga pri pripravi kože na popoln nanos ličil.

Poučevanje je glavna komponenta filozofije znamke, zato so na spletni stani na voljo poučni videi. Inspiracija za vsebine in nasvete so vsakodnevna vprašanja žensk, vse od najpogostejših tehnik nanosa liči pa do idej, kako se urediti za večerne priložnosti in kako izgledati manj utrujeno. Nasveti so preprosti in vzeti iz vsakdanjega življenja, strokovnjaki pa se poskušajo približati življenjskemu slogu in videzu vsake ženske.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si