Priyanka Chopra Jonas nova ambasadorka udobja

Poletje je tukaj, z njim pa sončni dnevi, ki nam dovolijo več igrivosti in sproščenosti. Dolgi dnevi na prostem pa so še lepši v udobni obutvi Crocs, kultni znamki najbolj udobne obutve na svetu, ki to poletje navdušuje z novimi trendi modeli. V novi kolekciji sončne dneve preživlja tudi priljubljena Hollywoodska igralka in aktivistka Priyanka Chopra Jonas, ki je letos postala ponosna ambasadorka kampanje ‘Come as you are’ (Bodi kar si) in nadaljuje zgodbo, ki sta jo poosebljali že zvezdnici Drew Barrymore in Zooey Deschanel. Priyanka se je zaljubila v Crocs udobje in obožuje novo kolekcijo Crocs LiteRide, ki ji nudi udobje na vsakem koraku, z novimi Jibbitz personaliziranimi priponkami za obutev pa kreativno izraža svojo osebnost. 

Ustvarjena z mislijo na današnji hiter tempo življenja kolekcija Crocs LiteRide združuje inovativno tehnologijo in moden videz. Odlikuje jo inovativen in revolucionarni penast material LiteRide™, ki je peresno lahek, mehak in prožen ter zato vašim nogam nudi prijetno mešanico podpore in fleksibilne mehkobe, ki se popolna prilagodi vašemu stopalu. Na voljo so nove barvne kombinacije v čudovitih odtenkih, ki poleg udobja poskrbijo tudi za moden in trendovski videz. 

V kolekciji LiteRide™ najde nekaj zase prav vsak, saj ponuja vse od kultnega modela cokla, do priljubljenih natikačev ter trendovskih sandalov. Vse modele poleg modnega videza povezuje revolucionarni material, ki vsak sprehod spremeni v hojo po oblakih. Piko na i pa dodajo še nove Jibbitz personalizirane priponke, ki popestrijo vsak vaš korak in so na voljo v številnih privlačnih motivih po vašem okusu. 

Nova kolekcija Crocs je na voljo v trgovinah Crocs Supernova in Crocs CityPark Ljubljana ter na wellbie.si.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si