PRO FIBER testiranje z najbolj zaželenima dvojčicama

PRO FIBER@FASHION WEEK
10 DNI ZA TEST DOLGOTRAJNE UČINKOVITOSTI PRO FIBER S SESTRAMA SOLES, NAJBOLJ ‘VROČIMA’ DVOJČICAMA V SVETU MODE

Da bi testiral dolgotrajno učinkovitost svoje nove linije za obnovo las, je L’Oréal Professionnel združil moči z najbolj aktualnima dvojčicama v svetu mode za doslej nevideno izkušnjo. Znamka je namreč vzpostavila testiranje PRO FIBER v živo, tekom pariškega tedna mode (1.-9. marec 2016), dogodka, za katerega je znano, da lasem manekenk povzroča stres. Koncept? Zelo preprost. Ena od sester Soles bo sledila PRO FIBER protokolu in domači rutini, druga ne. Ta test nima varnostne mreže, začnete pa ga lahko spremljati kar takoj, in sicer tako, da si ogledate prvi video dvojčic Soles.

TWINS_1

BAYLEE IN KELSEY, TISTI DVOJČICI MODNEGA SVETA
V letu 2016 sta slavni sestri ‘vroči’! Najprej sta bili Mary-Kate in Ashley Olsen, potem Gigi in Bella Hadid, zdaj pa imamo Baylee in Kelsey Soles! Sestri dvojčici, ki sta videti popolnoma enako, a imata zelo različni osebnosti. Pri zgolj 19-ih letih sta se že sprehodili po modnih brveh nekaterih največjih imen v svetu mode: Saint Laurent, Marc Jacobs, Miu Miu in drugih. Mladenki sta zvezdi kampanj za Lanvin, CK2 in nekaterih najbolj znanih revij na svetu. Sestri Soles sta vsepovsod in internet brenči od stotine všečkov vsakokrat, ko kaj objavita na Instagramu. In to je šele začetek!

10-DNEVNI PRO FIBER@FASHION WEEK IZZIV
‘Poškodovani lasje’ so z več kot 200 milijon iskanji na Googlu ena od največjih skrbi žensk, povezanih z lasmi. Kdaj drugič bi bilo bolj primerno testirati dolgotrajno učinkovitost nove generacije PRO FIBER nehe poškodovanih las kot v času tedna mode? Vlečenje, sprejanje, ravnanje, oblikovanje, preoblikovanje … Za vsako novo modno revijo, za vsak nov sprehod po modni brvi so lasje manekenk izpostavljeni velikemu stresu in poškodbam: “V enem samem dnevu imava lahko 6 ali 7 različnih pričesk,” pojasnjujeta sestri Soles. “En sam teden mode je približno nekaj takega kot 2 meseca običajnih poškodb las! Veliko sva slišali o PRO FIBER protokolu, v medijih, na Instagramu, od vseh frizerjev, s katerimi sodelujeva … Tako da sva si res želeli preizkusiti to novo generacijo nege poškodovanih las! Komaj čakava, da vidiva, če je resnično dolgotrajna!”

V izzivu sodeluje tudi eden od najboljših strokovnjakov L’Oréal Professionnel za profesionalno nego las in vzhajajoča zvezda, Italijan Giulio PANCIERA. On bo tisti, ki bo na lase ene od sester nanesel klasični izdelek za nego poškodovanih las, medtem ko bo z drugo opravil protokol PRO FIBER: V prvem koraku bo ocenil stopnjo poškodovanosti las in izbral najprimernejšo PRO FIBER linijo. Nato bo nanesel ustrezen salonski protokol, v tretjem koraku pa bo podal personalizirano priporočilo za učinkovito domačo rutino, ki bo reaktivirala in vzdrževala dolgotrajno obnovo las.

VEČ NA DRUŽABNIH OMREŽJIH …
S pomočjo družbenih medijev lahko izzivu z dvojčicama Soles sledimo v živo! Vse se je začelo že 1. marca na Instagramu sester Soles, kjer lahko dobite vpogled v njun zasebni dnevnik o pariškem tednu mode “Inside Paris Fashion Week” ter tako sledite in primerjave rezultate Pro Fiber izziva. Spremljate lahko tudi L’Oréal Professionnel Facebook stran in Instagram.

Najbolj zaželeni dvojčici ta hip pa si lahko ogledate tudi na posnetku spodaj …

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si