Profesionalna nega las s Keune izdelki kar od doma že pred poletjem!

S prenovljeno linijo izdelkov Keune Design bodo vaši lasje pripravljeni na poletje. Adijo, izpadanje las, prhljaj in razcepljene konjice!

Zaradi dolgotrajne izpostavljenosti soncu se naše lasišče lahko hitro poškoduje in izsuši, zato je dodatna pozornost pri negi las ključna to poletje. Taya Damjan prisega na izdelke Keune Silver Reflex, ki so namenjeni posebej za nego svetlih las. Sestavine Keune Design šamponov so skrbno izbrane, 100 % certificiranimi organskimi olji, ki ustrezajo potrebam vseh tipov las. Pšenični proteini ščitijo strukturo las in jim dajejo volumen, provitamin B5 pa prodre globoko v strukturo las in vzpostavi ravnovesje vlage. Nanesite ga na mokre lase, pustite delovati 2 minuti, nato pa temeljito sperite. Za še bolj sijoče in negovane lase pa šampon uporabite skupaj z njihovim regeneratorjem. Poleg Design Silver Reflex boste v liniji našle še negovalne izdelke za suhe in poškodovane lase, za barvane lase in izdelke za oblikovanje las.

Taya Damjan je navdušena nad Keune izdelki za nego las. Tukaj si lahko ogledate, kako je iskala Keune zaklad. Za konec pa je z nami delila še eno skrivnost: »Preden skočim v morsko ali klorirano vodo, lase vedno zmočim z navadno vodo, da vpijejo manj soli in klora.« Taya pa rada nosi tudi raznovrstna pokrivala, ki ščitijo lase pred škodljivimi sončnimi UV žarki.

Izdelki so na voljo v vseh drogerijah dm, TUŠ, Müller.

      

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si