Prva Armani Exchange trgovina v regiji!

Armani Exchange store Zagreb_image 3

Armani Exchange se še naprej širi po modnem trgu, tokrat z odprtjem prve trgovine na Hrvaškem, v City Centru One West v Zagrebu. Trgovina na 180 kvadratnih metrih predstavlja nov koncept znamke A | X Armani Exchange, ki je navdih za prostor črpal iz estetike industrijskega hangarja. Tako so v trgovini materiali kot neobdelano jeklo, naravni les in beton, ki spominjajo na industrijske notranjosti modernega in dinamičnega mesta New York.

Armani Exchange store Zagreb_image 2

Urbani duh notranjosti je še bolj poudarjen s teksturo grobih betonskih sten in barvo rje na kovinskih površinah. Vhod v trgovino definirajo vrata, podprta s stebri. Kovinski profili, industrijski tramovi in ​​betonski zidovi ji dajejo vizualno močan vtis in usmerjajo pozornost kupcev na centralno postavljen napis A | X kot vizualno predstavitev blagovne znamke.

Armani Exchange store Zagreb_image 1

Armani Exchange je svetovno priznana modna blagovna znamka, ki predstavlja mladostno linijo skupine Armani, s poudarkom na italijanski eleganci, primerni za sproščen vsakdanji slog oblačenja. Kolekcija oblačil, obutve in dodatkov Armani Exchange je na voljo v več kot 200 trgovinah po vsem svetu, zdaj tudi na Hrvaškem. Uteleša mladostnega duha nove generacije – napreden dizajn, stalne modne inovacije, odlično funkcionalnost in idealno razmerje med ceno in kakovostjo. Armani Exchange prinaša z odprtjem trgovine na hrvaški trg vrsto privlačnih, ležernih in športnih izdelkov, ki so navdušile tudi najostrejše modne kritike.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si