Prva Europarkova sanjska poroka doživela epilog!

Ljubezen pomeni zavezati se brez garancije. Dati sam sebe v upanju, da bo ljubezen obrodila ljubezen v ljubljeni osebi. Je dejanje usode in kdor ne verjame vanjo, ne verjame v ljubezen. -Erich Fromm

V soboto, 13. 5. 2017, ob 17. uri, sta Tadeja Ornik in Boris Grubar dahnila usodni “da” na Europarkovi sanjski poroki. Europarkova sanjska poroka je prvi poročni šov v organizaciji nakupovalnega središča v Sloveniji. Ožji krog finalistov je izbrala žirija, o končnem zmagovalcu pa je preko glasovanja odločala javnost, ki je lahko pare spoznala in spremljala na prireditvi v Europarku ter na spletni strani sanjskaporoka.europark.si.

Sanjska poroka v Europarku je bila velika senzacija tako iz organizacijskega kot čustvenega vidika, saj so bili poleg sorodnikov in prijateljev tudi obiskovalci del tega nepozabnega dne izbranega para.

Med svati na poroki so bili poleg center managerke Simone Mandl tudi ostali žiranti: priljubljeni boksar Dejan Zavec, psihoterapevtka dr. Veronika Podgoršek in stilistka ter koreografinja Ana Žvorc. Za glasbeno romantiko pa je skupaj s svojim klaviaturistom poskrbela Nuša Derenda.

Foto: Pigac

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si