Prva kolekcija torbic Manolo Blahnik

Elle Style Awards 2015 - Outside Arrivals

Manolo Blahnik (Getty).

„Vsaka ženska potrebuje dragulj. Nekaj zelo posebnega in lepega. Nič ni bolj čudovito kot ženska roka, ki drži predmet, ki je videti kot drag kamen,“ je prepričan 72-letni španski kreator Manolo Blahnik, ki je oblikoval prvo kolekcijo torbic.

‘Clutchi’, ki nam tako kot Manolovi čevlji vzamejo sapo, so okrašeni s svetlečimi kristali Swarovski, obliko in okrasje pa so navdihnili dizajnerjevi najljubši pari čevljev in pa seveda ženske. Moj navdih so zmeraj lepe ženske, tako iz preteklosti kot iz sedanjosti. Ko sem razmišljal o ustvarjanju prve kolekcije torbic, s katero se mi ni nikamor mudilo, sem si zamislil, da bodo kot večerni dodatki služili sodobnim ženskam. Obožujem okrasje na svojih čevljih in zakaj ga ne bi dodal tudi torbicam, sem razmišljal,“ je za britanski Vogue še povedal Blahnik in dodal, da trenutno ne načrtuje ustvarjanja kakršnih koli drugih modnih dodatkov, vendar pa že razmišlja o torbicah za prihodnjo sezono. Komaj čakamo!

Nekaj lepotic iz nove kolekcije ‘clutchov’ Manolo Blahnik si oglejte v galeriji spodaj …

 

[sliderpro id=”286″]

 

‘Želja, lov, zaklad’ – nova kolekcija torbic Manolo Blahnik

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri