Prva konferenca slovenskih lepotnih blogerk uspela!

Pod taktirko lepotne blogerke Nike Veger se je v petek, 2. oktobra, odvila prva konferenca slovenskih lepotnih blogerk, Beautiful Bloggers MeetUp. V stekleni dvorani prestižnega Grand hotela Union so blogerke in predstavniki lepotnih znamk uživali v zanimivih predavanjih, poučnih delavnicah in interaktivni Lepotni tržnici. Zvečer pa so se ob fotozabavi in koktajlih družili pozno v večer.
Beautiful_Bloggers_MeetUp_foto_Marko_Delbello_Ocepek-049

Lepotne blogerke so se prejšnji teden prvič udeležile čisto pravega blogerskega dogodka, ki je združil blogerke, strokovnjake s področja bloganja in družbenih medijev ter ponudnike lepotnih izdelkov in storitev. Ob prihodu je blogerke pozdravila organizatorka dogodka Nika Veger in jim skupaj z Dvorcem Trebnik zaželela dišečo dobrodošlico. Čez dan so se odvijale poučne delavnice in predavanja, ki so jih vodili izkušeni strokovnjaki. Kako ustvariti čudovite fotografije, ki privabljajo poglede, sta razkrila izkušen fotograf Domen Blenkuš in lepotna blogerka Ajda Sitar.

Beautiful_Bloggers_MeetUp_foto_Marko_Delbello_Ocepek-282

Ajda Sitar

Blogerke je o trikih in nasvetih kako preko družbenih omrežij doseči največ sledilcev, ki se bodo vračali k branju njihovega bloga, poučil Matej Špehar, strokovnjak na področju družbenih omrežij. Kako iz vsakega zapisa na blogu potegniti kar največ, je blogerkam svetoval Jure Doler, strokovnjak za digitalni marketing, Start-up in blog, na okrogli mizi pa so blogerke in ponudniki lepotnih izdelkov razpravljali o tem, kako uspešno in dolgoročno sodelovati s predstavniki lepotne industrije.

Beautiful_Bloggers_MeetUp_foto_Marko_Delbello_Ocepek-045

Najbolj zabavni del konference je bila poleg voditelja Petra Polesa zagotovo interaktivna lepotna tržnica, na kateri so se s svojimi izdelki in storitvami predstavile znamke Alessandro, AlpStories, Avon, Clarisonic, Curaprox, Youngblood, Le Couvent Des Minimes, Melvita, Oriflame, Philips in Vichy. Kot je idealno za prvo slovensko blogersko konferenco, je bil glavni sponzor dogodka vodilno slovensko kozmetično podjetje Afrodita, ki se je blogerkam tudi podrobneje predstavilo in za njih pripravilo zabavno nagradno igro.

Beautiful_Bloggers_MeetUp_foto_Marko_Delbello_Ocepek-067

Interaktivna lepotna tržnica

Vrhunec konference pa je bila zagotovo večerna prva podelitev blogerskih nagrad opaženim v lepotni industriji Slovenian Beauty Bloggers Awards 2015, kjer so blogerke izbrale svoje najljubše znamke. Kot najboljšo slovensko znamko so nagradile kozmetiko Afrodita, kot lepotno inovacijo so prepoznale podjetje AlpStories, za najboljši blogerski dogodek je nagrado prejel Vichy, najboljši nov izdelek je po mnenju blogerk razvil L’Occitane, za najboljše sodelovanje z blogerkami pa je bilo nagrajeno podjetje Dominur d.o.o., uvoznik znamk Catrice in Essence. Podelile so še nagrado blogerki Ani Verdnik za združitev vseh slovenskih lepotnih blogerk v facebook skupino. Kot presenečenje pa so blogerke pripravile tudi posebno zahvalo s šopkom rož za organizatorko Niko Veger.

Beautiful_Bloggers_MeetUp_foto_Marko_Delbello_Ocepek-246

Predstavnici L’Occitana Barbara Završnik in Kristina Škrlj z organizatorko Niko Veger

 

Več o dogodku si lahko preberete na: www.beautybloggers.si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si