Prva lepotna pomoč za praznične zabave

 

Praznične zabave so tu! Na njih si želimo še posebej zasijati, zato smuknemo v čudovite večerne obleke, odenemo se v bleščice in si nataknemo najbolj glamurozne čevlje. Ob tem ne pozabite na najlepši okras – lepo kožo.

 

Sijoča koža je vsekakor osnova za popoln praznični videz. Da bi na zabavah, ki oznanjajo konec leta in bučno pozdravljajo leto, ki prihaja, ta še posebej lepo sijala, ji privoščite intenzivno nego z NIVEA Cellular Anti-age ampulo s hialuronsko kislino. Tako boste poskrbeli za hiter odmerek vlage, koža pa bo občutno in vidno bolj gladka. Ampula vsebuje najvišji odmerek hialuronske kisline med vsemi NIVEA izdelki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Po zabavi temeljito in hitro odstranite ličila

Po bučni zabavi si vsekakor želimo, da bi močna ličila čim prej odstranili in hitro smuknili pod toplo odejo na zaslužen počitek. Zaljubili se boste v občutek čistosti z NIVEA micelarno vodo za normalno kožo. Njena negovalna formula 3-v-1 z vitaminom E nežno in brez drgnjenja odstrani ličila z obraza, ustnic in oči, neguje trepalnice, globinsko očisti kožo, jo navlaži ter ji pusti, da prosto zadiha. Spiranje ni potrebno.
Naj bo vaš skok v novo leto čudovit!

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si