Prve dišave za znamko AllSaints

AllSaints, znamka, ki jo poznamo po kul, nekoliko “edgy” in rockersko obarvanih kolekcijah se je prvič podala tudi v lepotne vode. Natančneje v svet dišav, predstavili so namreč svoje prve tri unisex dišave- Sunset, Metal wave in Intense city. Kot je povedal kreativni direktor Will Beedle,

“AllSaints širi idejo raznolike individualnosti! Kolekcije omogočajo naši globalni skupnosti da izražajo svoj oseben stil, kreativnost in unikatno identiteto, kjer le ena sama stvar ne more definirati kdo si v resnici. In prav to skozi vonj in dizajn odkriva naša kolekcijo dišav. Tri unisex dišave so bile narejene z namenom ustvarjanja kontrasta, ki hkrati dopolnjuje in nasprotuje, v katerem se moški in ženska počutita popolnoma osvobojeno!”

Nove tri dišave se poklanjajo dvojnosti znamke AllSaints, ki se odsevajo v življenju posameznika. Nenavadni elementi potegnjeni iz narave, ki se dopolnjujejo s surovimi in industrijskimi kot sta usnje in srebrna kovina v kombinaciji s floro in lesom ali sonce in pesek v kombinaciji z dimom in betonom. Nenavadne in nepričakovane kombinacije torej, za prav posebno in unikatno AllSaints izkušnjo.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si