Prvi lepotni antiperspirant: čas je za lepe pazduhe!

NIVEA DEOMILK Beauty Elixir antiperspirant. NOVA GENERACIJA LEPOTE.

 

Odslej bosste lahko ponosno pokazale svoje pazduhe

 

Odkrijte prvi lepotni eliksir v obliki antiperspiranta NIVEA Beauty Elixir DEOMILK, ki ni običajen zaščitni antiperspirant, temveč je lepotni antiperspirant. Z dragoceno mlečno esenco, ki vsebuje minerale in vitamine, v trenutku poskrbi za mehko in lepo kožo, tudi po britju.

 

Novi NIVEA Beauty Elixir DEOMILK antiperspirant je tako prijazen do kože, da jo po odstranjevanju dlačic takoj naredi svilnato mehko. Mlečna esenca, ki se hitro vpije, učinkuje ob stiku s kožo, da jo ohrani navlaženo, in pomaga odpraviti razdraženost. To sta ključna koraka, da koža ostane naravno lepa, zdrava in gladka na otip. Za vse to poskrbi čarobna moč eliksirja!

 

Peresno lahka formula vsebuje preizkušeno NIVEA 48-urno zaščito pred potenjem in neprijetnim vonjem. Dermatološko je potrjeno, da jo tudi občutljiva koža dobro prenaša, saj ne vsebuje etilnega alkohola.

 

»Moje pazduhe so zdaj videti lepše in dajejo boljši občutek, zlasti po britju. Koža ne skeli, tudi če antiperspirant nanesem takoj po britju. Z redno uporabo sem opazila, da so moje pazduhe bolj negovane!« To odločno potrjujejo ženske, ki so NIVEA Beauty Elixir antiperspirant preizkušale štiri tedne.

 

Prvi lepotni antperspirant NIVEA Beauty Elixir DEOMILK

 

 

SKRBNO PRILAGOJEN UČINEK ZA POTREBE VAŠE KOŽE

 

NIVEA Beauty Elixir DEOMILK antiperspirant je na voljo v treh linijah:

 

SENSITIVE: formula, posebej namenjena za občutljivo kožo. Pomaga odpraviti razdraženost kože – tudi po rednem britju. Preizkušena je bila na občutljivi koži in dermatološko je potrjeno, da jo takšna koža dobro prenaša. Vsebuje tudi prijeten, blagodejen vonj belih cvetlic. Skrbno razvita formula s sestavinami na osnovi mleka zagotavlja čist in svež občutek.

 

FRESH: posebna formula za osvežitev čutov. Zagotavlja dolgotrajno svežino in vonj, ki daje občutek »24-urne čistosti«. Učinek okrepijo cvetlične note. S to nežno formulo se počutite, kot bi bili sveže oprhani.

 

DRY: visoko učinkovita formula za zaščito pred potenjem. Zagotavlja dolgotrajno in prijetno suhost, obenem pa ščiti kožo pred izgubo vlage. Ponaša se s klasičnim NIVEA vonjem z modernim pridihom nežnega, belega jasmina.

Tvoj novi lepotni pripomoček NIVEA Beauty Elixir DEOMILK

Zasnovan kot lepotni pripomoček

 

Videz izdelka so navdihnile lepota, ženstvenost in modernost – čista belina s kančkom barve poskrbi za preprosto eleganco. Sprej je snežno bel in je na voljo v lični, zaobljeni steklenički, ki je enostavna za uporabo. Roll-on se odlikuje z novim videzom znamke NIVEA: ozka, prozorna steklenička s prefinjenim oblikovanjem notranje steklene plasti. Izdelek je zasnovan kot majhen lepotni pripomoček, ki z vsakodnevno uporabo izboljša vaše razpoloženje in izostri čute. Je privlačen na pogled, prijetnega vonja in pomiri kožo z najbolj negovalno formulo znamke NIVEA.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Novi izdelki so na voljo od avgusta 2019.

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si