Ekskluzivno v Sloveniji: Chanel v sodelovanju z GRAZIO!

Neverjetno, a še kako resnično!

GRAZIA je popolnoma vzhičena ob pričakovanju na veliko modno sodelovanje, ki se bo zgodilo že to soboto s francosko kultno modno znamko Chanel – in to v Sloveniji!

Verjamemo, da se sliši povsem pravljično, a takšen je začetek tega čudovitega leta za vse slovenske GRAZIE, ki se bomo v soboto družile s Chanelovo posadko iz Pariza, ko bomo s skupnimi kreativnimi silami ustvarili najekskluzivnejšo modno zgodbo na slovenskih tleh leta 2019.

Verjemite nam na besedo; obeta se nam zares velika modna poslastica! 

Za eno najudarnejših modnih zgodb pri nas, ki se bo zgodila s svetovno priznano luksuzno blagovno znamko Chanel, sta krivi slovenski GRAZIJI, glavna urednica Špela Štamol in modna urednica Tesa Jurjaševič, ki je obiskala Chanelovo modno revijo za pomlad poletje 2019, kjer je imela priložnost videti prestižno modno revijo tudi v živo.

Vas zanima, katere stylinge je izbrala GRAZIA za modno zgodbo in kdo bo model?

Izvedeli boste že to soboto, ko se bomo javili iz zakulisja snemanja. Spremljali nas boste lahko tudi v živo preko instagram profila!

 

Nekaj Chanel kombinacij (pomlad/poletje 2019) po izboru slovenske GRAZIE tukaj, a ostanimo še malo skrivnostni … Lahko pa ugibate, kateri modni kosi bodo del sobotne modne vročice?

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si