Pssst … to je najizvirnejše božično darilo v zadnjem hipu!

Božična darila in poslovna darila ne rabijo biti dolgočasna. Tole je odličen primer!

Najbolj zaželjeno poslovno božično darilo v Sloveniji je končno tukaj… In je že skoraj razprodano! 

 

 

Vsako leto smo zasuti z letaki in emaili, v katerih nas nagovarjajo za nakup res dolgočasnih daril – potiskanih kulijev, majic, skodelic ali pa celo darilnih škatlic z geli za tuširanje. Dandanes si ljudje več ne vzamejo časa za izdelavo unikatnega ali inovativnega darila. Darila, za katerega obdarovanec najprej pomisli “Uau, zakaj se jaz nisem spomnil tega?”.

Točno tako se je slovenski startup in ekipa pod znamko Loco Shark počutila, ko so prebirali novice o Škotskem startupu – proizvajalcu pijač, ki so lani prodali 30.000 božičnih kroglic v zgolj 82 sekundah, samo z objavo enega članka v medijih. V čem je trik? Bile so kul, lepega videza, inovativne in – napolnjene z ginom!

Verjetno se sprašujete kako je sploh možno, da se je ideja o polnjenju božičnih okraskov z alkoholom rodila šele zdaj. Namreč zdaj, ko so ljudje videli, da tak artikel obstaja, si na Škotskem sploh več ne predstavljajo življenja na decembrski petek zvečer brez ene ali dveh božičnih gin kroglic.

 

 

Zgodba Škotskega podjetja je bila opažena s strani investitorjev, ki so v njihov projekt vložili še dodatnih 350.000 eur in jim omogočili izdelavo še večjega števila gin kroglic pred božično sezono.

To se je zgodilo kot odgovor na povečano povpraševanje, saj so ljudje, ogorčeni z istimi čokoladnimi piškotki in nogavicami z motivi severnih jelenov, preprosto hrepeneli po drugačnem tipu božičnega darila. Izdelek je celo osvojil nagrado “Inovacija leta” na podelitvi nagrad Scottish Gin v letošnjem letu.

Loco Shark, slovenski startup in družinsko podjetje, je letos ugotovilo, da se v teh parih letih, odkar so Škoti predstavili svoj produkt (ki se prodaja predvsem v Veliki Britaniji), nihče ni spomnil in ponudil inovativnega okraševanja božičnega drevesa – po slovensko.

 

 

Ne samo, da je bilo obstoječe božične gin kroglice praktično nemogoče naročiti iz Velike Britanije v Slovenijo (in celotno regijo), pač pa njihova alternativa na našem trgu sploh ni obstajala in ljudje so bili prikrajšani za nekaj, kar so si resnično želeli imeti.

Na srečo je tako nastal nov izdelek in zdaj imamo na voljo božične kroglice s slovenskim ginom in duhovitim imenom Loco Santa Balls. Napolnjene so z domačim, slovenskim ginom “Mister Gin”, ki je v letu 2019 prejel zlato medaljo za kakovost. Ob tem vsem so zagotovili tudi brezplačno poštnino – ne samo v Sloveniji, pač pa po celem svetu!

Ekipa Loco Shark je hkrati obljubila, da bo v bodoče sklenila sodelovanja z različnimi proizvajalci vrhunskih alkoholnih pijač v Sloveniji in regiji, ampak šele od naslednjega leta, saj so letos njihovi izdelki že skoraj razprodani!

Zdaj pa za trenutek nehajte razmišljati o kroglicah polnih gina in razmislite, koliko podobnih priložnosti za poslovanje ste zamudili? Pogosto je tako preprosto ustvariti zabaven in ljubljen izdelek za svoj lokalni trg, potrebna je le zanimiva ideja iz tujine, malce duhovitosti, kreativnosti in trdnega dela.

 

Vaši kreativnosti in bodočim poslovnim uspehom pa lahko seveda nazdravite –

zdaj kar z božičnimi gin kroglicami, ki jih lahko najdete TUKAJ.

 

 

 “Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!“

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si