Qlandia Ptuj praznuje 10. rojstni dan!

14372080_1158821494157220_1327869704502755513_o

Qlandia Ptuj to jesen praznuje že 10. obletnico svojega delovanja. Ker gre za prvo Qlandio, ki bo dosegla ta pomemben mejnik, so v nakupovalnem centru pripravili prav posebno praznovanje. V petek, 30. septembra 2016, bo ob 17h Qlandio Ptuj preplavilo gusarsko vzdušje, v katerem bo svoje največje hite zapela tudi priljubljena slovenska skupina Rok’n’Band. V Qlandii obljubljajo veliko zabavo za vse generacije, številne ugodnosti na dan praznovanja in veliko nagradno žrebanje za gusarsko pustolovščino v Termah Čatež za celo družino med vsemi prijavljenimi na dogodek.

“Zelo ponosni smo, da že 10. leto pišemo uspešno poslovno zgodbo v lokalnem okolju. Qlandia Ptuj igra pomembno vlogo pri soustvarjanju mestnega dogajanja in vsak dan sproti se trudimo, da s svojimi dejanji vračamo skupnosti, ki nas že vseskozi tako lepo sprejema v svoje okolje,” je povedal Bojan Miško, vodja nakupovalnega centra. Qlandia Ptuj, katere površine združujejo prostor za skoraj 40 trgovin in gostinskih lokalov, je tako prva v vrsti 7 nakupovalnih centrov Qlandia, ki je dosegla ta pomembni mejnik. “Za dolga leta pisanja uspešnih poslovnih zgodb se moramo zahvaliti predvsem našim zvestim najemnikom. Kar 63 odstotkov jih je namreč z nami že od samega začetka, kar samo potrjuje naše prizadevanje, da je Qlandia prijetno okolje ne samo za nakupovalce, temveč tudi za trgovce,” dodaja Miško.

Ob obletnici rojstva Qlandie še prispevek za ‘nova življenja’

Na dan dogodka bo obiskovalce Qlandie Ptuj pozdravil tudi podžupan občine Ptuj, Marjan Kolarič. Qlandia pa bo ob tej priložnosti podarila donatorska sredstva v višini 2.000 evrov Splošni bolnišnici dr. Jožeta Potrča Ptuj za nakup novega inkubatorja. Ta bo namenjen novorojenčkom, rojenim v njihovi porodnišnici, ki zaradi prezgodnjega rojstva ali iz drugih razlogov potrebujejo posebno nego in oskrbo.

“Ob načrtovanju 10. obletnice Qlandie Ptuj je bila ena od prvih misli tudi prispevek lokalni družbi. V okviru donacijski projektov, s katerimi se med letom trudimo prispevati čim širšemu lokalnemu okolju, v katerem smo prisotni z našimi centri, smo se tokrat odločili da 2.000 evrov namenimo Splošni bolnišnici dr. Jožeta Potrča Ptuj, in sicer za nakup novega inkubatorja za novorojenčke. Ker praznujemo obletnico rojstva Qlandie, želimo ob spominu na naš začetek, prispevati za ‘nova življenja’, za katera skrbijo v lokalni bolnišnici. Upamo, da bomo s temi sredstvi vsaj malo pripomogli k še večji strokovni obravnavni novorojenčkov in razvoju inovacij na področju porodništva,” je o donaciji povedala Mojca Pavlišič, vodja marketinga Qlandie.

skrinja-ptujPraznovanje za vse generacije

Za obeleženje pomembnega mejnika poslovanja so v Qlandii Ptuj pripravili pester program za vse generacije. Osrednja točka mega zabave, ki se bo odvijala 30. septembra 2016, s pričetkom ob 17h, bo zabavna glasbena predstava z naslovom Izgubljeni zaklad. V okviru predstave bo glasbena skupina Rok’n’Band množico zabavala z naborom svojih največjih hitov. Obiskovalci bodo med predstavo zagotovo lahko slišali (ter seveda zraven zapeli) pesmi Nika, Ostani še minuto ter popevko vseh osnovnošolskih in srednješolskih plesov – Jagode in čokolada. Katera pesem bo odprla zaklad? V Qlandii Ptuj že nekaj dni zanimanje in domišljijo obiskovalcev buri veliki zaklad. Napis na njem veli, da ga lahko odpre le lepo zapeta skrivnostna pesem. Pravilni odgovor bo znan šele 30. septembra na praznovanju Qlandie Ptuj, ko bodo obiskovalci na zabavi skupaj z Rok’n’Bandom poskušali s petjem odkleniti zaklad in razkriti njegovo vsebino.

Na gusarsko pustolovščino za celo družino

Ob praznovanju 10. obletnice so v Qlandii Ptuj pripravili tudi tematsko nagradno žrebanje, v katerem bodo enemu izmed udeležencev dogodka podarili zabavno gusarsko pustolovščino za celo družino v Termah Čatež. Za sodelovanje v nagradni igri se je treba le prijaviti na dogodek preko spletne strani www.qlandia.si/ptuj ali se v nakupovalnem centru povezati na brezplačen portal WiFi in vnesti svoje podatke. Srečnemu izžrebancu, ki bo prisoten na dogodku, bo Qlandia Ptuj podarila počitnice za celo družino.

gusarski-zaliv-hisice

Za slajše praznovanje

Da bo praznovanje res nekaj posebnega za vse obiskovalce, so najemniki Qlandie Ptuj pripravili posebne ugodnosti, ki bodo začele veljati na dan praznovanja. Vsi bonbončki, s katerimi bodo najemniki popestrili praznovanje, bodo torej razkriti na zabavi 30. septembra. Seveda pa ob koncu praznovanja ne bo manjkala niti sočna torta, s katero se bodo lahko vsi obiskovalci tudi posladkali.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si