Raje ima mir kot svoj prav

»Moški na levo, ženske imajo vedno prav (ang. Men to the left, women are always right).«

Jani se je zelo pomembne lekcije o ženskah naučil še pred poroko.
Foto: Facebook Cool fotra


Jani Jugovic
, bolje znan kot Cool fotr, je že sedem let v zvezi s Tejo Perjet, s katero si je ustvaril tudi družino. Rodila sta se jima hčerkica Sia, ki danes šteje 3 leta in sinček Inaj, ki ima dobro leto. Lansko leto sta se odločila, da letos svojo ljubezen tudi uradno zapečatita, in tako se bosta proti oltarju sprehodila 9. septembra.

 

Znano je, da je Teja brez dlake na jeziku in da stvari vedno pove brez ovinkarjenja. Jani pa se je tudi še pred poroko sprijaznil z dejstvom, da bo njegova draga vedno imela prav. Na svojih družbenih omrežjih je objavil fotografijo, na kateri Teja v rokah drži napis:

»Moški na levo, ženske imajo vedno prav (ang. Men to the left, women are always right).«

Jani si seveda ni mogel kaj, da ne bi tega komentiral.

»Ona je trdno prepričana, da tole drži. No, tako kot vse druge ženske, a ne (smeh). Jaz bom pa tako rekel, mi moški imamo samo radi mir (smeh).«

Jani, ki je svoje večletno kuharsko in vlogersko znanje uspešno združil kot Mercatorjev blogoman, za katerega pripravlja okusne recepte, ljubezen do dobre hrane ne samo deli, ampak tudi predaja na družinske člane, ki z največjim veseljem snedejo dobrote, ki nastanejo pod njegovimi prsti.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si