Rajska nega: Zaljubite se v mehko kožo in omamne vonje

Zaljubite se v novo senzacijo znamke NIVEA!

Prebudite svoje čute z novo NIVEA nego za telo s čudovitimi vonji

NIVEA je svojo linijo oljnih izdelkov dopolnila z novimi blagodejnimi izdelki: oljnim losjonom Coconut & Monoi oil z vonjem kokosa in oljem monoi ter novima nebeško rahlima souffléjema za telo. Novi čudovito dišeči izdelki kožo globinsko vlažijo, ne da bi na njej pustili masten občutek, in vaše čute ponesejo k oceanu.

 

Čudoviti vonji za razkošno razvajanje kože

Obožujete tropske razglednice? Sanjarite o počitnicah na rajski belo peščeni plaži, v senci kokosovih palm? Vsakodnevna nega kože vas zlahka ponese v tropske kraje z novimi NIVEA izdelki za nego kože, ki nudijo prijeten oddih za čute, obenem pa poskrbijo za svilnato mehko, a prav nič mastno kožo. Nanesemo jih bodisi po osvežilni jutranji prhi ali po dolgem utrujajočem dnevu, ko telo potrebuje sproščujoč trenutek, koža pa dodaten odmerek vlage.

NIVEA nega telesa za mehko in voljno kožo

 

Več kot 24 ur čarobne gladkosti

Novi izdelki v liniji oljnih izdelkov NIVEA, oljni losjon Coconut & Monoi oil in dva rahla souffléja za telo poskrbijo, da koža ostane čudovito gladka več kot 24 ur.

Tropska nota kokosa na koži

Oljni losjon NIVEA Coconut & Monoi oil

NIVEA oljni losjon združuje hranilne prednosti olj in lahkotnost losjona za telo. Kožo naredi zapeljivo mehko, nežno odišavljeno in brez mastnega občutka. V novem NIVEA Coconut & Monoi oil oljnem losjonu sta združena tropski vonj kokosa in razkošno olje monoi – gre za mešanico kokosovega olja in tropske čarobnosti cvetov tahitijske gardenije. To olje je sestavina losjona za telo, ki se hitro vpije in suho kožo za več kot 24 ur naredi gladko ter sijočo, obenem pa na njej ne pusti mastnega občutka. Tropski vonj kokosa ponese vaše čute k oceanu, soncu, morju, k izbranim cvetlicam in čutnim dišavam.

Okvirna cena za oljni losjon NIVEA Coconut & Monoi oil za 400 ml: 6,07 evra


Vsakodnevna redna nega za žametno gladko kožo

Zakaj se ne bi razvajali in svoji koži vsak dan privoščili malo dodatne nege? V ta namen je NIVEA razvila nova souffléja za telo. Rahli kremi s svojim elegantnim dizajnom, nežnimi dišavami in čudovito teksturo spremenita vašo kopalnico v majhne, nebeške toplice. Že na prvi pogled lahko opazite gladko teksturo, obogateno z dragocenimi oljnimi biseri. Soufflé se zlahka razmaže in se nežno vpije v kožo, za seboj pa pusti popolno negovano kožo, ki čudovito diši – za blagodejen začetek in konec vsakega dneva.

 

Odlična dopolnitev nege kože

NIVEA Souffle Coconut & Monoi Oil

NIVEA Coconut & Monoi oil soufflé za telo je blagodejna, nemastna krema, obogatena z oljnimi biseri. Tropski vonj kokosa in razkošno olje monoi se odlično dopolnjujeta. Krema je prijetna za nanos, kožo naredi žametno gladko in jo ovije v tropski vonj.

 Okvirna cena za soufflé za telo NIVEA Coconut & Monoi oil za 150 ml: 5,13 evra

 

Nežni vonj češnjevih svetov

NIVEA souffle Cherry Blossom & Jojoba oil

NIVEA Cherry Blossom & Jojoba oil soufflé za telo združuje sadno-cvetlični vonj češnjevih cvetov in dragoceno jojobino olje. Ko odprete čudoviti lonček, se sprosti nežen vonj, ki vaše čute ponese daleč v japonski vrt v času cvetenja češenj. Na Japonskem češnjevi cvetovi predstavljajo lepoto in prebujenje ter naznanjajo začetek pomladi. Vonj te kreme pa vam zagotavlja popoln začetek in konec vsakega dneva. Kremna, nemastna rahla krema za telo, obogatena z oljnimi biseri, se vpije v kožo, jo naredi žametno gladko in jo razvaja – ves dan.

Okvirna cena za za soufflé za telo NIVEA Cherry Blossom & Jojoba oil za 150 ml: 5,13 evra

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si