Razkrivamo nepogrešljiv izdelek lepotne rutine

Vsaka urejena ženska ima svojo lepotno skrivnost in tokrat ti svojo razkriva tudi Grazia.

Grazia je odkrila fantastičen negovalni izdelek, ki ga potrebuje tudi tvoja nežna koža. Si želiš, da bi tvoja jutra in večeri bili odslej v znamenju čudovitih vonjev in nežnih esenc? Grazia ti razkriva novo lepotno skrivnost, ki že čaka, da jo preizkusiš.

S čim se rada razvajaš? Morda s češnjevo pito iz bližnje pekarne, te najbolj razneži vonj svežih vrtnic ali si popolnoma očarana nad svojim novim parfumom? Grazia obožuje prav vse vonje, zato si za zvrhano mero razvajanja čutov privošči le svoje trenutke z omamno dišečimi oljnimi losjoni za telo NIVEA, ki jo v hipu pripravijo na najlepši začetek novega dne ali pa jo spremljajo med sladke sanje.

Dišave imajo svojo moč

Se sprašuješ, zakaj je Grazia vedno nasmejana, dobre volje in polna optimističnih misli? Vse to je moč dišav, kajti dokazano je, da dišave močno vplivajo na naše počutje in dobro razpoloženje čez cel dan.  Drzni si  kombinirati različne lepe dišave in ustvari povsem svojo najljubšo različico, ki te bo navdajala z optimizmom vse od jutra do večera.

Graziina lepotna skrivnost je …

Če se tudi ti rada ob svoji jutranji in večerni rutini odeneš v omamne dišave, te bodo povsem očarali oljni losjoni NIVEA, katerih formula združuje skrbno izbrane dišave in dragocena olja. Losjoni nudijo blagodejno nego olj v losjonu, se hitro vpijejo in kože prav nič ne namastijo. Oskrbijo pa jo s 24-urno globinsko vlago, kar bo tvoji koži zagotavljalo pravi užitek in svilnat otip.

Losjoni se bodo ujeli tudi s tvojim najljubšim parfumom

Če rada mešaš dišave parfuma, gele za prhanje in losjona za telo, upoštevaj nekaj preprostih nasvetov strokovnjaka za dišave Georga Wuchsa.

• Ne kombiniraj več kot treh različnih dišav ali dišavnih akordov.
• Najprej uporabi opojne in prevladujoče dišave, nato lahkotnejše.
• Če nisi prepričana, katera dišava je najmočnejša, si lahko pomagaš s tem preprostim testom:

Izberi dve dišavi in ju v kopalnici razprši v zrak, nato za štiri minute zapusti prostor. Če po vrnitvi v prostor lahko vonjaš le eno od dišav, potem je zelo verjetno, da bo ta prevladovala tudi na tvoji koži, in jo je treba zato skromneje razpršiti.

• Upoštevaj, da lahko različne note različno vplivajo na tvoje razpoloženje. Živahne in sveže dišave, kot so citrusne, imajo poživljajoč učinek, medtem ko pomirjajo blage, balzamične dišave, kot je med.

 

Nepogrešljivi losjoni, ki si jih želiš, a morda tega še ne veš!

Oljna losjona NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil in NIVEA Rose & Argan Oil sta sedaj na voljo tudi v 400-mililitrskem pakiranju s praktično pumpico. Od čutnega razvajanja vaše kože vas tako loči le še preprost pritisk.

 

NIVEA oljni losjon Rose & Argan oil razvaja čute z nežnim vonjem vrtnice in neguje kožo z arganovim oljem. Za neustavljivo gladko, čudovito sijočo kožo ves dan. Koža je v trenutku gladka in navlažena do 24 ur. Oljni losjon se hitro vpije in ne pušča mastnega občutka.

Okvirna cena za oljni losjon NIVEA Rose & Argan Oil za 400 ml: 5,67 evra

 

NIVEA oljni losjon Cherry blossom & Jojoba oil razvaja čute z nežnim vonjem češnjevega cveta in neguje kožo z jojobinim oljem. Za neustavljivo gladko, čudovito sijočo kožo ves dan. Koža je v trenutku gladka in navlažena do 24 ur. Oljni losjon se hitro vpije in ne pušča mastnega občutka.

Okvirna cena za oljni losjon Cherry Blossom & Jojoba Oil za 400 ml: 5,67 evra

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si