Razkrivamo skrivnost do hipnotičnih trepalnic!

The ONE Hypnotic

Pri Oriflamu pozdravljajo pomlad, za katero želijo, da jo začutite tudi na svoji koži. Za vas so pripravili nekaj novosti, ki vam bodo zagotovo polepšali pomladne dni.

Hypnotic maskaraOdkrijte novo, hipnotično dimenzijo vaših trepalnic ter ustvarite do kar 18x več volumna z The ONE Hypnotic Depth maskaro. Slednja bo vaše trepalnice oblikovala in jim dodala 360° definiranosti. Na ta način bo poskrbela za še bolj opazen in zapeljiv pogled.

Oblikujte svoje obrvi v želeno obliko. Uporabite svinčnik za obrvi ter z njim očrtajte spodnjo linijo vaših obrvi. Z majhnimi, nežnimi gibi zapolnite obliko obrvi. Če si želite bolj naravnega učinka, potem ohranite notranjo linijo svetlejšo od zunanje.

Oblikujte svoje obrvi v želeno obliko.
Uporabite svinčnik za obrvi ter z njim očrtajte spodnjo linijo vaših obrvi.
Z majhnimi, nežnimi gibi zapolnite obliko obrvi. Če si želite bolj naravnega učinka, potem ohranite notranjo linijo svetlejšo od zunanje.

Že nekaj sezon, vse od kar je manekenka Cara Delevingne postala zvezda modnih brvi in oglasnih kampanj, pa so naravne in polni obrvi uvrščajo na piedestal med lepotnimi trendi. Letošnjo pomlad definirajte svoje obrvi z Oriflame The ONE svinčnikom. Nanos slednjega je preprost, saj ima natančno konico in dolgo obstojno formulo, ki bo poskrbela, da bodo obrvi čudovite skozi celoten dan.

Incognito edts

Da bo pomlad še bolj osvežujoča, pa so nas pri Oriflamu razveselili s kar dvema novima dišavama – Incognito toaletno vodo zanjo in zanj! Note pačulija, cedrinih listov in perujske češnje sestavljajo dišavo zanj, medtem ko ženska različica – poleg perujske češnje – prinaša vonj pralin in šmarnic.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si