Razmršena figa in naraven videz


Brezskrbno in sproščeno, a hkrati šik in preprosto pariško kul, so besede, s katerimi bi lahko opisali videz, ki so ga pri znamki Chanel izbrali za predstavitev zadnje kolekcije.

Mehko speti lasje na vrhu glave v razmršeno, sproščeno figo so odlično dopolnjevali udarne modne kose, ki so se sprehodili po modni pisti, v skladu z naravnim duhom pa je bil svež, naraven in umirjen tudi make up.

Kožo so pripravili s HYDRA BEAUTY MICRO GEL YEUX, HYDRA BEAUTY MICRO SERUM in LA SOLUTION 10 DE CHANEL.
Za obraz so uporabili LE TEINT ULTRA – FLUID FOUNDATION (2018), PALETTE ESSENTIELLE in LE CORRECTEUR DE CHANEL.
Obrvi so manekenkam poudarili z izdelkoma STYLO SOURCILS WATERPROOF in LE GEL SOURCILS.
Oči so ostale v nevtralnih tonih s pomočjo palete LES BEIGES – HEALTHY GLOW NATURAL EYESHADOW PALETTE – Deep (Les Beiges 2018 Collection), piko na i pa so dodale poudarjene trepalnice z LE VOLUME DE CHANEL – Noir N°10.
Svežemu in naravnemu videzu so piko na i dodala lička, ki so jih nežno obarvali z  LES BEIGES – HEALTHY GLOW LUMINOUS MULTI-COLOUR POWDER – Light and Deep* (Les Beiges 2018 Collection) ter OMBRE PREMIERE – Poudre d’Or N°34*.
Seveda celoten videz zaokrožijo ustnice, za katere so tokrat izbrali odtenek ROUGE COCO BAUME in ROUGE COCO LIP BLUSH – Tender Rose N°414 (Rouge Coco 2018 Collection).

 

 

 

 

 

 

[sliderpro id=”855″]

[sliderpro id=”856″]

Besedilo: Tesa Jurjaševič

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si