Razmršena figa in naraven videz


Brezskrbno in sproščeno, a hkrati šik in preprosto pariško kul, so besede, s katerimi bi lahko opisali videz, ki so ga pri znamki Chanel izbrali za predstavitev zadnje kolekcije.

Mehko speti lasje na vrhu glave v razmršeno, sproščeno figo so odlično dopolnjevali udarne modne kose, ki so se sprehodili po modni pisti, v skladu z naravnim duhom pa je bil svež, naraven in umirjen tudi make up.

Kožo so pripravili s HYDRA BEAUTY MICRO GEL YEUX, HYDRA BEAUTY MICRO SERUM in LA SOLUTION 10 DE CHANEL.
Za obraz so uporabili LE TEINT ULTRA – FLUID FOUNDATION (2018), PALETTE ESSENTIELLE in LE CORRECTEUR DE CHANEL.
Obrvi so manekenkam poudarili z izdelkoma STYLO SOURCILS WATERPROOF in LE GEL SOURCILS.
Oči so ostale v nevtralnih tonih s pomočjo palete LES BEIGES – HEALTHY GLOW NATURAL EYESHADOW PALETTE – Deep (Les Beiges 2018 Collection), piko na i pa so dodale poudarjene trepalnice z LE VOLUME DE CHANEL – Noir N°10.
Svežemu in naravnemu videzu so piko na i dodala lička, ki so jih nežno obarvali z  LES BEIGES – HEALTHY GLOW LUMINOUS MULTI-COLOUR POWDER – Light and Deep* (Les Beiges 2018 Collection) ter OMBRE PREMIERE – Poudre d’Or N°34*.
Seveda celoten videz zaokrožijo ustnice, za katere so tokrat izbrali odtenek ROUGE COCO BAUME in ROUGE COCO LIP BLUSH – Tender Rose N°414 (Rouge Coco 2018 Collection).

 

 

 

 

 

 

[sliderpro id=”855″]

[sliderpro id=”856″]

Besedilo: Tesa Jurjaševič

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri