Razstava AFT’R NEW YORK odprla svoja vrata

V četrtek je prostorih Situle je na prestižnem modnem dogodku svoja vrata odprla razstava AFT’R NEW YORK ter na ogled postavila novo kolekcijo Kardia in ekskluzivne kolaboracije znamke SUSNYARA.

3

Po izjemnem uspehu v New Yorku je z odprtjem razstave Aft’r New York SUSNYARA svoje delo predstavila slovenski javnosti, s katero je v duhu ekstravagance, surovosti in newyorške urbane jungle kolekcija Kardia zaživela tudi v slovenskem prostoru. Poleg predstavitve nove spomladansko/poletne kolekcije pa je v sodelovanju s podjetjem mömax in pod taktirko Marka Potočnika, ki je poskrbel za celostno grafično podobo dogodka, ekipa SUSNYARA v sklopu razstave razkrila številne nove ekskluzivne kolaboracije.

Pomemben del dogodka je bila vsekakor predstavitev inovativnega sodelovanja SUSNYARA s prestižno avtomobilsko znamko Jaguar, ki je na dogodku predstavil novi model Jaguar XF. »Obe znamki druži enaka filozofija, torej kombinacija dveh nasprotij, drznosti in elegance, ki je vedno zmagovalna. Poleg tega, pa smo želeli nadgraditi klasično ambasadorstvo, saj imam ta privilegij, da lahko kot dizajnerka ponudim tudi nekaj več!« je povedala nova Jaguarjeva ambasadorka Nina Šušnjara. V ta namen je oblikovala unikatno aluminijasto torbico, ki jo je s svojo dinamičnostjo in prefinjenostjo navdihnil prav novi Jaguar XE, ki je ekskluzivno na voljo na ogled v sklopu razstave Aft’r New York. Jaguarjevi predstavitvi je sledilo razkritje še ene pomembne kolaboracije, novega videospota glasbene skupine Muff za pesem Kardia, ki je hkrati tudi promo video znamke SUSNYARA, za presenečenje gostov pa je poskrbel tudi pravi vizualni spektakel pod vodstvom Matjaža Požlepa, ki je zmultimedijsko inštalacijo otvoril razstavo Aft’r New York.

Razstava bo na na ogled med 13. in 17. novembrom 2015 v prostorih Situle, vsak dan med 12. in 18. uro.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si