Razvajajte se z novim balzamom za ustnice Labello Vanilla Buttercream

Le kdo ne obožuje okusa slastnega vaniljevega kolačka z masleno kremo na vrhu? Tako sladek in slasten z vsakim grižljajem. Z vonjem po njem vas bo nebeško razvajal novi balzam Labello Vanilla Buttercream, ki združuje nego in aromo vanilje.

Čudovito dišeča vanilija je posušen strok rastline Vanilia planifolia, ki izvira iz Mehike, največ pa se je pridela na Madagaskarju. Vanilija se kot vinska trta vzpenja ob podpori, v gozdu in na plantažah. Njen značilen vonj se nahaja v plodu, cvet, ki ta plod ustvari, pa lahko opraši le ena sama vrsta čebele, čebela Melipone. Ravno zato je že od leta 1841 v praksi poseben postopek umetnega opraševanja, ki ga je izumil 12-letnik z Madagaskarja. Da bi imela rastlina čim več cvetov, jo proizvajalci upogibajo navzdol in omejujejo njeno rast v višino. Stroke nabirajo, ko so še zeleni in nezreli. Vonj razvijejo šele po tem, ko jih za 7 do 10 dni izpostavijo vročini. Ravno zaradi tega omamnega vonja je vanilija zelo priljubljena sestavina sladic, parfumov in kozmetičnih izdelkov.


Balzamu Labello Vanilla Buttercream se je resnično težko upreti. Najslajši trenutek ugodja, ki ga boste občutili po prvem nanosu, bo postal neustavljiva skušnjava in balzam s priljubljenim vonjem vanilije boste želeli vsakič znova nanesti na svoje ustnice. Ustnicam nudi takojšnjo nego ter jih globinsko navlaži in zgladi. Vsebuje izjemno negovalno formulo s karitejevim maslom in naravnimi olji, za čudovito mehke in gladke ustnice.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si