Razvajajte svoje lase s Kérastase izdelki

Tako kot je pomembno, da skrbite za svoje telo in obraz, je pomembno tudi, da poskrbite za svoje lase. Je že res, da jih lahko spnemo v čop ali naredimo figo in tako prikrijemo kakšno nepravilnost na njih, vendar pa si tudi naši lasje zaslužijo kvalitetno nego. Predstavljamo vam nekaj izdelkov, ki vam bodo pri tem v pomoč.

Elixir Ultime Original Oil – vsestransko lepotilno olje

Primerno je  za vse tipe las, ki si želijo neizmeren sijaj, nahranjenost in večjo zaščito. Lasje so bolj sijoči za 71 % kot naravni sijaj, zaščiteni pred toploto do 230 °C, odporni proti lomljenju, preprečuje cepljenje konic, nahrani lase ter zagotovi 24-urno zaščito pred vlago.

 

Parfum en Huile – oplemeniteno olje za ultimativno lepoto las


Primerno je za vse tipe las. Vaše lase obogati s senzualnim in subtilnim vonjem ter oplemeniti vlakno. Jasmine absolute in ekstrakt mire poskrbita za dolgotrajni učinek. Oljni kompleksi amla, koruza, kamelija, argan pa lasem dajejo sijaj, mehkobo in jih nahranijo.

 

V.I.P Volume in Powder – sprej v prahu za razkošni volumen


Primeren je za vse tipe las, zagotavlja pa takojšen volumen in bujnost. Je brez lepljivega občutka in ostankov ter nudi mat in naravni zaključek.

 

Laque Noire – lak za lase z odlično zaščito proti vlagi


Primeren je za vse tipe las, nudi pa močno in dolgotrajno obstojnost. Obenem ščiti pred vlago in zagotavlja dolgotrajno obliko in sijaj. Brez lepljivosti in brez ostankov.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si