Razvajanje s Kerastase

GRAZIA se je konec minulega tedna udeležila tudi lepotnega razvajanja in tiskovne konference, ki sta jo organizirala ekskluzivni lepotni salon Viki’s place in Kerastase, ena najimenitnejših blagovnih znamk lasne nege na tržišču.

Tokrat je ekipa podjetja L’Oréal, katerega del je tudi blagovna znamka Kerastase, predstavila revolucionarno molekularno tehnologijo izdelka Elixir Ultime.

Lastnica lepotnega salona Viki Leški, ki s svojo ekipo že vrsto let skrbi za popoln videz mnogih znanih Slovencev, je na dogodek poleg novinarjev povabila tudi svoje redne stranke, ki so javnosti zelo dobro znane, saj pogosto krasijo modne piste in naslovnice slovenskih revij: Sabino Remar, Karin Škufca, Mirelo Korač in druge.

V_2

Mirela Korač, Viki Lešnik in Sabina Remar

Dogodek je povezovala vedno nasmejana Barbra Drnač, revolucionarno Kerastase tehnologijo pa ji je pomagala predstaviti predstavnica podjetja L’Oréal Marija Huha, ki je zadolžena za razvoj prestižnih frizerskih salonov v regiji. Po priporočilih matičnega podjetja iz Pariza, Kerastase sodeluje samo z najboljšimi frizerskimi saloni – kot enega takih so izbrali tudi Ljubljančanom zelo dobro znani salon Viki’s place, ki nam je predstavil novost – njihove stranke bodo po novem deležne še posebne ugodnosti, saj jim je od začetka letošnjega leta na voljo popolnoma individualna obravnava v ločenem Kerastase prostoru, kjer bodo lahko v popolni zasebnosti sproščeno uživale ob razvajanju vrhunske ekipe Viki’s place.

V_3

Viki Lešnik in Barbra Drnač

Na dogodku smo preizkusili revolucionarno Kerastase tehnologijo na laseh znane slovenske manekenke in nekdanje miss Universe Sabine Remar, ki je pred kratim postala blondinka. Njeni lasje so bili po uporabi Kerastase tehnologije kot prerojeni.

V_4

Sabina Remar med razvajanjem s Kerastase

Foto: Katja Kodba

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si