Rdeča preproga: American Music Awards

V nedeljo zvečer je potekala že 43. tradicionalna prireditev American Music Awards, nas pa je seveda zanimalo, kako so se tokrat odrezale zvezdnice na rdeči preprogi …

Demi Lovato

Priljubljena igralka, pevka in model se je očitno navdušila nad tematiko 60. rojstnega dne Kris Jenner in za prireditev oblekla bleščečo dolgo obleko Lorena Sarbu, ki je bila čisto v stilu Velikega Gatsbyja, prav takšna pa je bila tudi njena pričeska. Kakor koli že, kroj obleke Demi tokrat ni naredil usluge, saj bi lahko bolje poudarila svojo postavo.

OCENA: 3/5

2015 American Music Awards - Arrivals

Gigi Hadid

Supermodel, ki se je letos prvič sprehodil po pisti priljubljene znamke Victoria’s Secret, je za to priložnost izbral dolgo belo obleko Bao Tranchi, ki pa je razkrivala nekoliko več, kot bi bilo potrebno. Globok dekolte, dolg razporek in še razgaljen trebušček … Gigi, saj prireditev ni potekala na plaži!

OCENA: 3/5

2015 American Music Awards - Arrivals

Gwen Stefani

Gwen, ki letos zaradi ločitve preživlja zelo težko obdobje, je bila na rdeči preprogi nasmejana in njena obleka Yousef Al-Jasmi je nedvomno pritegnila pozornost, kljub temu pa smo mnenja, da je tokrat brcnila mimo.

OCENA: 2,5/5

2015 American Music Awards - Arrivals

Jennifer Lopez

Čeprav imamo latino divo J.Lo zelo radi, nas tokrat na rdeči preprogi ni preveč navdušila z izbiro ultra oprijete obleke Charbel Zoe, ki je, kot smo že vajeni, poudarila predvsem njeno oprsje. Vse skupaj namreč deluje zelo natlačeno in tesno, sicer pa je 46-letnica v odlični formi!

OCENA: 3/5

Jennifer_Lopez

Kendall in Kylie Jenner

Starejša sestra nas je tokrat navdušila z mini črno oblekico, visoko figo s fru-frujem, uhani Neil Lane in ultra visokimi petami. Ni kaj, Kendall je tudi, kadar ni v službi, videti kot supermodel, medtem pa je kar nekoliko zasenčila mlajšo Kylie, ki se je odločila za gola ramena in usnjeno obleko Bryan Hearns. Kim bi bila gotovo ponosna, nam pa se njen outfit ni posebej vtisnil v spomin …

OCENA: Kendall (5/5), Kylie (3,5/5)

Kendall_Kylie_jenner

Selena Gomez

Klasično, elegantno in šik! Selena je bila v svetleči midi rdeči obleki z golim hrbtom videti naravnost fantastično, vse skupaj pa so popestrili še preprosti čevlji z visoko peto in nakit Tacori.

OCENA: 5/5

2015 American Music Awards - Arrivals

Zendaya

Zendaya je še ena naravna lepotica, ki ji pristaja skoraj vse, nas pa je tokrat negativno presenetila z izbiro pink ‘Barbie’ outfita. Čipka, volančki … Vsega je bilo preveč, priljubljena pevka in igralka pa se je v tej opravi kar nekoliko izgubila.

OCENA: 2/5

2015 American Music Awards - Arrivals

Foto: Getty

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si