Rdeča preproga: Oskarji 2016

Sinoči je potekala že 88. podelitev oskarjev, ki se je bomo gotovo spominjali po tem, da je zlati kipec po mnogih nominacijah končno domov odnesel Leondardo DiCaprio. GRAZIO pa je seveda zanimalo tudi, kako so se odrezale zvezdnice na rdeči preprogi …

Charlize Theron
Lahko bi rekli, da Charlize pravzaprav pristaja vse, kar si obleče. V drzni rdeči kreaciji Dior Haute Couture, ki še vedno deluje zelo elegantno, si težko predstavljamo koga drugega, všeč pa nam je tudi verižica Harry Winston, s katero je zvezdnica nedvomno vzbudila veliko pozornosti.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actress Charlize Theron attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Emily Blunt

Britanska igralka je za sprehod po najbolj glamurozni rdeči preprogi izbrala roza obleko Prada, ki jo skombinirala s svetlečimi uhani in pa torbico Judith Leiber. Romantično!

attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California.

Jennifer Garner

Sicer nič kaj drzna, a kljub temu čudovita Jennifer Garner je na rdeči preprogi blestela v obleki Versace, ki jo je skombinirala s prestižnim nakitom Neil Lane in čevlji Rene Caovilla.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actress Jennifer Garner attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Jennifer Lawrence

Mlada igralka nas je navdušila z drzno obleko Dior Couture in nakitom Chopard, nismo pa preveč navdušeni nad njeno vsakdanjo frizuro.

attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California.

Julianne Moore

55-letna igralka vedno znova dokazuje, da je prava diva in tudi tokrat nas je navdušila s po meri narejeno Chanel obleko in nakitom Chopard.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actress Julianne Moore attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)

Kate Winslet

Igralka je sicer videti kot zadovoljna 40-letnica, ki se dobro počuti v svoji koži, kljub temu pa nas z izbiro obleke Ralph Lauren ni prepričala, prav tako pa menimo, da svetleči material ne naredi usluge njeni sicer lepi postavi.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Kerry Washington

Priznati moramo, da smo od Kerry pričakovali nekaj več, sploh zato, ker je zadnje leto na rdeči preprogi kar nekajkrat izstopala z najboljšo obleko, tokrat pa nas je z izbiro črno-bele Versace kreacije kar malo razočarala. Visok razporek in usnje namreč ne delujeta nič kaj glamurozno, skupaj z uhani in prstani Harry Winston ter visokim čopom pa se nam zdi, da je vsega skupaj enostavno preveč.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actress Kerry Washington attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

Lady Gaga

Zaljubljena Lady Gaga, ki naj bi se bojda poročila na romantičnem italijanskem podeželju, nas je s svojim outfitom navdušila. Z ekstravagantno kreacijo Brandona Maxwella je nedvomno izstopala, kljub temu pa je delovala zelo glamurozno in kot prava diva. Palce gor!

attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California.

Reese Witherspoon

Sicer lepo, a že stokrat videno. Priljubljena igralka je tudi v svojem prostem času rada lepo urejena in pogosto navdušuje s svojimi stylingi, tokrat pa nas z vijolično obleko Oscar de la Renta in nakitom Tiffany&Co. ni nič kaj posebej osupnila.

attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California.

Sofia Vergara
Latino diva Sofia Vergara je sicer znana po tem, da rada poudari svoje oprsje in tudi tokrat se je odločila za precej globok dekolte, kljub temu pa je na rdeči preprogi delovala zelo elegantno in glamurozno. Temno modra obleka Marchesa je bila nedvomno dobra izbira, morda celo ena najboljših doslej!

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Sofía Vergara attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)

Brie Larson

Šele 26-letna igralka, ki je sinoči domov odšla tudi z zlatim kipcem, je dokazala, da lahko konkurira tudi na rdeči preprogi. V kraljevsko modri obleki Gucci je bila videti kot prava zmagovalka.

poses in the press room during the 88th Annual Academy Awards at Loews Hollywood Hotel on February 28, 2016 in Hollywood, California.

Foto: Getty

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si