Rebeka Dremelj priporoča udobje

Vabljeni na druženje z Rebeko Dremelj 18. oktobra ob 11. uri butik Alma Ras (Miklošičeva 22 v Ljubljani)

 

Zadnje dni je na instagram profilu naše priljubljene pevke Rebeke opaziti novosti. Postala je obraz blagovne znamke Alma Ras. „Že na snemanju sem prepoznala kakovost izdelkov Alma Ras, saj so izdelki zelo mehki na dotik. Ne dvomim več v spodnje perilo in pižame, ker definitivno so to materiali, ki imajo prvi dotik s telesom. Znamko priporočam vsem ženskam,“ je rekla Rebeka Dremelj.

Kakovost te blagovne znamke temelji na udobju, zahvaljujoč visokokakovostnim naravnim materialom evropskega porekla, ki se uporabljajo že dvajset let. Mehkoba materialov, funkcionalnost in odlično razmerje med ceno in kakovostjo so glavne značilnosti znamke. Udobje zagotavlja prijetnejše dneve in noči.

Če želite koristne nasvete in prijetno druženje z uspešno Rebeko, obiščite 18. oktobra ob 11. uri butik Alma Ras na Miklošičevi 22 v Ljubljani. Vse kupce in obiskovalce pričakujejo z darili in posebnimi ugodnostmi.

V nadaljevanju si oglejte fotografije nekaterih modelov iz aktualne kolekcije. Več o blagovni znamki lahko najdete na Facebook strani Alma Ras Slovenija. 

Rebeka priporoča!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si