Rebekini triki za enostavnejše življenje


Rebeka Dremelj nam je zaupala, da si po napornih plesnih treningih in snemanjih želi predvsem malo časa za oddih, da bi čim več časa preživela s svojo družino. Kot vsaka druga zaposlena mamica s (pre)polnim urnikom, tudi Rebeka na različnih področjih življenja rada ubere kakšno bližnjico in si poenostavi ter pohitri življenje.

“Ena najpomembnejših reči v mojem življenju je moja TO-DO lista, brez katere bi najbrž pozabila še na spanje,” je povedala vedno nasmejana Rebeka. Rebeka tako vsako nedeljo čas posveti svojemu urniku, kjer ima poleg sestankov, snemanj in drugih poslovnih reči vpisano tudi, kdaj pere in zlaga perilo, kdaj s svojima malčicama ustvarja in kdaj ima telovadbo. “Nova pomembna dejavnost na urniku je sedaj zmenek z mojim novim najboljšim prijateljem, Braun Silk-expert IPL-om,” je povedala v smehu. Rebeka namreč testira IPL napravo, s pomočjo katere bo v poletje vstopila z gladkimi nogami.
Druga stvar, s katero si poenostavi življenje je to, da se ne loti vsega čisto sama: “Nisem superženska, čeprav bi si želela, da bi imela kakšno nadnaravno moč. Domača opravila zato opravljamo vsi družinski člani – na primer zlaganje perila, pospravljanje posode v in iz stroja ter podobno. Mislim, da s tem tudi moji deklici pridobivata dobre delovne navade, kar se mi zdi pomembno.”
“Multitasking je še ena reč, ki mi olajša življenje. Če le lahko, naredim dve stvari hkrati in prihranim čas. Tako sem na primer zadnjič med pripravo na fotografiranje na hitro opravila en postopek z Braun IPL-om, ki traja samo približno 15 minut za obe nogi.”
Četrta pomembna stvar v Rebekinem življenju sicer včasih ne poenostavi urnika, je pa kljub temu zelo pomembna. To je čas, ko si ga Rebeka vzame samo zase, kar je ponavadi v telovadnici. “Rabim čas, ko sem samo jaz, Rebeka, in telovadba je tudi super za sproščanje stresa.”

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si