Rebelle.com

V poplavi modnih trendov in ponudnikov hitre mode, se včasih zdi, da moda izgublja svojo individualnost in unikatnost, da je stil postal posplošen in da nam primanjkuje modnih idej in navdihov. In zato so tu “second hand” trgovine; trgovine, ki v sebi skrivajo tiste že skoraj pozabljene modne zaklade, ki jih bo znala ceniti zares prava ljubiteljica mode in ena izmed takšnih je Rebelle.com.

Rebelle je nemška spletna trgovina s “second hand” oblikovalsko modo. Njeno ime izhaja iz “belle” – pomeni vse lepo, kar je bila glavna ideja ustanoviteljice Cécile Wickmann. 

Na spletni strani www.rebelle.com lahko modni navdušenci in vintage oboževalci zlahka prodajo svoje najljubše kose in hkrati najdejo nove oblikovalske zaklade. Od Hermès, Louis Vuitton in Chanel do Céline, Chloé in Isabel Marant, Rebelle.com ponuja široko paleto vrhunskih in luksuznih znamk s preverjeno in jamčeno avtentičnostjo. Ne glede na to, ali gre za rabljene klasike, redke modne kose, razprodane izdelke zadnjih nekaj sezon, vintage zaklade ali dizajnersko ponudbo, bo na dotični spletni strani prav vsaka ljubiteljica mode našla nekaj zase, cene pa so tudi do 80% nižje kot v trgovinah.

Skupina strokovnjakov preveri pristnost in stanje vsakega oblikovalskega kosa, zato je kupcem zagotavljena varna nakupovalna izkušnja. Celotna ponudba storitev za prodajalce s storitvijo “concierge Rebelle” ponuja prodajalcem vse v enem: od ustvarjanja profesionalnega besedilnega in slikovnega materiala do pakiranja, pošiljanja in plačila, podjetje upravlja s celotnim prodajnim postopkom, hkrati pa na spletni strani poleg posameznih prodajalcev najdemo celo ponudnike rabljenih trgovin. 

Moda tako namreč živi in kroži, kar je pravzaprav njeno bistvo, takšno kupovanje pa hkrati pripomore k večji individualnosti, unikatnosti in trajnosti. O njihovem velikem izboru se boste prepričale same, Grazia pa je za vas poiskala svoje najljubše modne kose znamke Chanel, ki jih je naša modna urednica združila v pravo francosko-chic modno kombinacijo!

foto: Katarina Veselič

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si