Reciklirani odpadki v novi H&M kolekciji!

854c8933-72dpi_840_472

H&M z novo Conscious Exclusive kolekcijo ponovno premika meje: kolekcija za leto 2017 vsebuje inovativni trajnostni material BIONIC® – recikliran poliester, izdelan iz plastičnih odpadkov. Prožna tkanina, ki so jo uporabili tudi za izdelavo elegantne plisirane obleke, dokazuje, da je povsem naravno, da gredo najboljši kroji z rokov roki z okoljsko ozavščenostjo. Poleg ženske in moške linije bo kolekcija, ki bo na voljo 20. aprila v približno 160 trgovinah H&M po svetu in v spletni trgovini H&M, vsebovala tudi oblačila za otroke in parfum na osnovi organskih olj. Obraz kampanje za kolekcijo Conscious Exclusive je prelepa Natalia Vodianova, ki je ob sodelovanju povedala: “Ponosna sem, da sem del kampanje za kolekcijo Conscious Exclusive znamke H&M. neverjetno je opazovati napredek trajno vzdržljivih tkanin, ki jih uporabljajo v kolekciji in tako utirajo pot trajnostni prihodnosti mode.”

1hmcepress-007-300dpi_840_472854c9199-72dpi_840_472

Conscious Exclusive kolekcija je polna udarnih, a subtilnih kosov, popolnih za vstop v novo pomladno sezono. Osrednji kos kolekcije je seveda lahkotna in glamurozna plisirana svečana obleka v pudrasto rožnatem odtenku, narejena iz BIONIC®-a. Gre za kolekcijo posebnih kreacij, ustvarjenih za poseben priložnosti.

11570272dpi_840_472ce17-illustration-8-72dpi_840_472

Kot je povedala Pernilla Wohlfahrt, H&M-ova vodja oddelka za dizajn in kreativna direktorica: “Za H&M-ovo oblikovalsko ekipo je letošnja kolekcija Conscious Exclusive priložnost za sanjarjenje in oblikovanje neklasičnih in lepih oblačil. Fantastično je imeti priložnost pokazati, kaj vse je mogoče napraviti z vzdržljivimi materiali, kot je recimo prefinjena plisirana obleka iz BIONIC®-a.”

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri