Reportaža: Z revijo Grazia in znamko Weekend Maxmara na počitnice!

Spomladanske počitnice se približujejo s svetlobno hitrostjo, Grazia in Weekend Maxmara pa sta nas že danes v Emporiumu popeljali v sproščeno počitniško atmosfero. Modna blogerka in stilistka pri reviji Grazia Tesa Jurjaševič je zbranim modnim navdušenkam na prikupnem dogodku ljubljanskega nakupovalnega centra razkrila nekaj preprostih trikov, kako spakirati kovček za enotedensko potovanje.

Tesa Jurjaševič je modnim navdušenkam svetovala, kako premišljeno spakirati kovček.

Tesa Jurjaševič je modnim navdušenkam svetovala, kako premišljeno spakirati kovček.

Ne le, da je smiselno s seboj vzeti lahkotno belo oblekico, ki v toplih mesecih nadomešča slavno malo črno oblekico, preprost kombinezon, maksi obleko, lahkotno midi krilo z mogočnim potiskom, preprost črn in bel top ter si dati duška z izborom nakita in modnih dodatkov, Tesa je pokazala tudi nekaj trikov, kako vse te modne sladkorčke zložiti v kovček, da bi zavzeli kar najmanj prostora in se ob tem ne bi mečkali ali pa kako klobuk ohrani svojo obliko tudi, če ga spakiramo v, z oblačili, nabasan kovček. Nikar ne mislite, da morate klobuk iz varnostnih razlogov pustiti doma, saj ga lahko po Tesinem nasvetu napolnite z oblačili in položite na dno kovčka, v nadaljevanju pakiranja pa ga obložite s čevlji, da bo tako zagotovo ohranil prvotno obliko. Mimogrede, Tesa klobuk uvršča med nepogrešljive modne dodatke pomladno-poletne garderobe, saj poskrbi za pikico na i in še tako preprost stajling povzdigne na višji nivo.

Tako je videti popolno spakiran kovček.

Tako je videti popolno spakiran kovček.

 

Tesa vam želi prijetne počitnice in premišljeno spakiran kovček ...

Tesa vam želi prijetne počitnice in premišljeno spakiran kovček …

In še preden pomislite, da je pakiranje oblekic nepraktično, saj boste iz kovčka potegnili zmečkanino, zaradi katere boste morali en dan dopusta žrtvovati za likanje, je tukaj praktičen nasvet: namesto klasičnega zlaganja oblačila raje zvijajte. Na ta način boste iz kovčka na počitniški destinaciji potegnili zlikano obleko, pa še prostor v kovčku boste prihranili. Krasno, mar ne?

Slastne prigrizke in napitke so pripravili v kavarnici Emporiuma.

Slastne prigrizke in napitke so pripravili v kavarnici Emporiuma.

Na modnem dogodku so se ob slastnih prigrizkih med drugim zaustavili modni blogerki Sara Zavernik in Nataša Mernik ter stilistka in novinarka Alenka Birk s svojim hčerkicama, a še posebej vesela je iz Weekend Maxmara kotička odšla gospa Majda Groznik. Vse obiskovalke so namreč sodelovale v nagradni igri, pri kateri so na listek zapisale, kateri kos oblačila iz pomladne kolekcije Weekend Maxmara je po njihovem mnenju nepogrešljiv v potovalnem kovčku. Majda Groznik je tista srečnica, ki se je v sodelovanje pri nagradni igri spustila z veliko dvomov, češ da nikoli nič ne osvoji, a sedaj je prav ona tista, ki jo Agencija Sonček pelje na potovanje v Verono. Čestitke!

Modni blogerki Sara Zavernik in Nataša Mernik

Modni blogerki Sara Zavernik in Nataša Mernik

 

Alenka Birk s hčerko

Alenka Birk s hčerko

 

Urednica revije Grazia Špela Štamol, modna urednica revije Grazia Tesa Jurjaševič, urednica grazia.si Eva Ahačevčič in vodja marketinga pri Emporiumu Nina Vipotnik Mavrič

Urednica revije Grazia Špela Štamol, stilistka pri reviji Grazia Tesa Jurjaševič, urednica grazia.si Eva Ahačevčič in vodja marketinga pri Emporiumu Nina Vipotnik Mavrič

 

Obiskovalke so navdušeno pregledovale novo kolekcije Weekend Maxmara.

Obiskovalke so navdušeno pregledovale novo kolekcijo Weekend Maxmara.

 

Izpolnjevanje nagradnega listka ...

Izpolnjevanje nagradnega listka …

 

Modna urednica revije Grazia Tesa Jurjaševič in urednica revije Grazia Špela Štamol med žrebanjem ...

Stilistka pri reviji Grazia Tesa Jurjaševič in urednica revije Grazia Špela Štamol med žrebanjem …

 

Urednica revije Grazia Špela Štamol in nagrajenka Majda Groznik

Urednica revije Grazia Špela Štamol in nagrajenka Majda Groznik

Foto: Katarina Veselič

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si