Reserved predstavlja Athleisure

V preteklih mesecih se je naša percepcija nas samih in sveta okoli nas močno spremenila. Ritem življenja se je upočasnil. Ponovno smo se naučili ceniti odnose z najbližjimi in skrbeti zase. Sprememba se odraža tudi v modi, v kateri se trendi usmerjajo k Athleisure videzu – videzu športne udobnosti. 

Udobni puloverji in pajkice so bili priljubljeni že pri modnih ikonah 90-ih let prejšnjega stoletja, potem pa je ta kombinacija dolgo veljala za oblačila za telovadbo. Danes je ta kombinacija priljubljena tako za udobno preživljanje časa doma, kot za druženje s prijatelji. Multifunkcionalnost je ena od glavnih značilnosti Athleisure trenda, ki ga lahko najdete na vseh oddelkih v trgovinah RESERVED. 

Poleg že omenjenih puloverjev in pajkic premierna kolekcija poljskega podjetja vključuje tudi udobne športne hlače, srajce, narejene iz mehkih materialov, tople pletenine, športne modrčke, enostavne, oprijete obleke in vodoodporno parko v kroju oversized. Elemente kolekcije lahko svobodno kombinirate med sabo, lahko pa jih kombinirate tudi s kosi, ki jih na prvi pogled nikakor ne bi povezali s športnim in aktivnim življenjskim slogom, vendar bodo Athleisure slog idealno dopolnili – na primer elegantna jakna ali plašč, elegantne hlače ali opazni kosi nakita. Prav to je razlog, da je ta slog pri influencerkah in manekenkah tako priljubljen – v pajkicah so dobro videti na jogi, med meditacijo, pa tudi ob skodelici kave v najljubšem lokalu z najboljšo prijateljico ali celo na zmenku. Athleisure trend je postal tudi “uniforma” vseh tistih, ki so v preteklih mesecih svoje delo opravljali od doma. Danes je to, kar šteje udobje in enostavnost uporabe, ne smemo pa pozabiti na ugodje prijetne mehkobe dotika. Dandanašnji vsi iščemo ravnotežje in udobje, seveda pod svojimi pogoji. 

Barvna paleta nove kolekcije RESERVED je diskretna. Barve, ki jih vključuje, obsegajo črno, bež, kaki, bledo vijolično in umazano roza. Nevtralne barve delujejo pomirjujoče, hkrati pa jih lahko idealno kombiniramo z vsemi že obstoječimi kosi v naši garderobni omari. 

Kolekcija v celoti temelji na umirjeni estetiki – čiste linije, uravnoteženo in brez motivov in potiskov.

Drugi zanimiv element kolekcije, ki je bistvo Athleisure stila so kape – športne s šiltom in pletene “beanie”. Kolekcija vsebuje tudi popularne in še vedno modne robustne superge in čevlje v slogu pohodnih čevljev, na katere skandinavske blogerke prisegajo že nekaj sezon. V njej najdete tudi torbe in nahrbtnike, v katere lahko pospravite vse potrebščine, vključno z opremo za trening ali prenosnikom.

Novo RESERVED Athleisure kolekcijo sestavljajo predvsem naravni materiali, in je v veliki meri proizvedena lokalno, na Poljskem. 

Je idealna izbira za ženske, ki živijo aktivno življenje, čeprav so v teh dneh morda prisiljene več časa preživeti doma. Kolekcija za ženske, ki jim je pomembno udobje, tudi ko gre za slog oblačenja. 

Kolekcijo na fotografijah predstavlja Kasia Struss, svetovno priznan fotomodel, ki je delala že za vrhunske modne znamke in se je med drugim pojavila v italijanski, francoski, ameriški in nemški izdaji revije Vogue, pa tudi v francoskih revijah Numéro, V, W, Ten Magazine, in Dazed & Confused. Kasia je lastnica mnogih naslovov, med drugim je uvrščena na 17. mesto Vogue manekenk desetletja. 

Athleisure oblačila in dodatke RESERVED najdete v izbranih trgovinah in na www.reserved.com. 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si