Rešitev proti potenju in neprijetnemu vonju

Veliko ljudi se zaradi potenja boji toplejših dni, ko prenehamo s plastenjem oblačil in na vrsto pridejo krajše majice, ki še prerade izdajo našo trenutno temperaturno neprilagojenost. Poleg zunanjih dejavnikov, fizičnega napora in stresa lahko na potenje in neprijeten vonj vpliva več faktorjev kot so hrana, pijača, razpoloženje, zdravila, hormoni  itd. Vaša koža je lahko zapovrh še občutljiva in slabo prenaša običajne dezodorante, ki pogosto vsebujejo alkohol in dišave, ki kožo dražijo.
Pri Eucerinu imajo rešitev za potenje in z njim povezanim neprijetnim vonjem. Poskrbeli so tako za tiste, ki si želijo nežnega, a učinkovitega dezodoranta, kot za tiste, ki želijo preprečiti potenje z dolgotrajno zaščito.

Eucerin dezodorant za obcutljivo kozo 24 h v roll-onu

Eucerin dezodorant za občutljivo kožo 24 h v roll-onu dokazano ščiti zelo občutljivo kožo pred neprijetnim vonjem. Formula, ki je bila preizkušena pri ljudeh z zelo občutljivo kožo in atopijskim dermatitisom ter pri ljudeh z intoleranco za dezodorante ali ekcemom pazduh, je dokazano učinkovita. Dezodorant ne vsebuje potencialno dražečih snovi, kot so dišave, alkohol, konzervansi in barvila.

 

Eucerin antitranspirant 48 h v roll-onu

Eucerin antitranspirant 48 h v roll-onu je bil razvit za ljudi, ki se močno potijo. Vsebuje visoko koncentriran aluminijev klorohidrat (ACH), ki preprečuje kopičenje potu in neprijeten telesni vonj. Primeren je za občutljivo in obrito kožo ter ima svež, nevtralen vonj. Klinične študije potrjujejo, da izdelek 48 ur ščiti pred močnim potenjem in neprijetnim vonjem.

Eucerin intenzivni antitranspirant 72 h v spreju

Eucerin intenzivni antitranspirant v spreju brez potisnega plina je bil razvit za ljudi, ki se prekomerno potijo. Njegova edinstvena formula, ki deluje 72 h, zagotavlja zanesljivo, dolgotrajno zaščito pred močnim potenjem in neprijetnim vonjem. Klinični in dermatološki testi so dokazali, da zmanjša potenje za 91 %

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si