Rešitev za mastno kožo


Na otip mastna in svetlikajoča koža obraza se kot produkt neuravnoteženega delovanja hormonov pogosto pojavi v obdobju adolescence. Medtem ko pri večini ob koncu najstniških let zbledi, pri drugih ostane.

Običajno so glavni vzroki za mastno kožo posledica pubertete in mladostnosti. Ker dedne zasnove dirigirajo, kako se odzivamo na hormonska nihanja, lahko pride tudi do presežne proizvodnje sebuma, kar za procese tako v koži kot telesu ni nenavadno. To pomeni tudi, da nekatere svetlikajoča koža spremlja skozi vse življenje in nase opozarja tudi na fotografijah. Medtem ko so postale popularne aplikacije za olepševanje osebnih fotografij in omogočajo koži odvzeti nepotreben sijaj, je za tiste, ki jim digitalna manija ni preveč ljuba, preventivno preprečevanje nepravilnosti kože prva rešitev.

Na ulice brez sijaja mastne kože

Težave z odvečnim sebumom ne reši le jutranja nega obraza s čisto vodo, saj je takšna koža bolj zahtevna in pričakuje bolj kompleksno nego. Eucerin DermoPURE čistilni gel kožo nežno očisti in učinkovito odstranjuje posledice oljnate kože. Nežno odstrani odvečni sebum, obenem pa s svojo formulo, ki ne vsebuje mil, s kože odstrani ličila in umazanijo. Poskrbi za občutek čistosti, svežine in voljnosti. Gel med dlanmi spenite v peno in nanesite na moker obraz, nato sperite s toplo vodo. Rutino je priporočljivo ponoviti tudi zvečer.

 

 

 

 

 

 

Izdelki za matirno nego rešujejo fotografije


Za obraz brez oljnatega sijaja uporabite izdelke za matirno nego. Eucerin DERMOPURE matirni fluid daje učinek matiranja brez mašenja por ter deluje proti nečistočam in odvečnemu sebumu, s čimer pomaga uravnavati stanje zahtevne kože. S posebno tehnologijo uravnavanja sebuma zmanjšuje njegovo količino. Protibakterijsko in komedolitično delovanje salicilne kisline učinkovito  zmanjša nečistoče in preprečuje nastanek novih. Za tiste, ki jim mastna in svetlikajoča koža ne data miru, je priporočljiva redna vsakodnevna nega. Za izogib sijaju na fotografijah pa Eucerin DERMOPURE matirni fluid zagotavlja 8-urni učinek.

 

 

 

 

 

 

Hidroksi kompleks s kombinacijo treh kislin za nočno delovanje


S korakom do čiste in nesvetleče povrhnjice lahko pričnete že ob koncu delovnega dne. Strokovnjaki priporočajo izdelek s salicilno kislino, saj za temeljito čiščenje obraza vstopa globoko v pore. Serum za obnovitev kože linije Eucerin DermoPURE vsebuje 10-odstotni hidroksi kompleks. Gre za visoko učinkovito kombinacijo luščilnih sestavin, ki pomaga obnoviti površino kože, odmašiti pore, zmanjšati število bakterij in odstraniti odmrle kožne celice. Zaradi njegovih fotosensitivnih sestavin se uporablja samo ponoči. Poskrbite, da ga nanesete po večernem prhanju, saj je nujno, da se vmasira s čistimi prsti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si