Rešitev za prekomerno potenje v poletnih dneh

Poletje nam prinaša ogromno čudovitih stvari, a žal tudi kakšno majhno neprijetnost. Ena izmed njih je zagotovo prekomerno potenje v poletnih dneh, ki nas lahko spravi v zadrego, saj ga spremlja neprijeten vonj. Temu pa se seveda lahko izognemo.

Organska Bio Beauté® by NUXE nega je dobila odlično citrusno linijo za nego telesa, prepojeno z žarki sredozemskega sonca. Med izdelki je tudi osvežujoč roll-on dezodorant, ki nudi dolgotrajno 24-urno zaščito brez neprijetnega vonja. In kar je najpomembnejše – ne vsebuje alkohola ali aluminijevih soli.

BioBeaute_Body_Visual

Izjemno osvežujoča tekstura ne pušča belih madežev na koži ali rumenih sledi na obleki. Vsebuje 10 eteričnih olj, s katerimi preprečuje rast in razvoj bakterij in tako učinkovito ščiti pred neprijetnim vonjem, 5 cvetličnih vodic (sivka, rožmarin, žajbelj, poprova meta, melisa), ki delujejo astringentno in čistilno, medtem ko škrobni puder vpija mokroto in zagotavlja dolgotrajen občutek suhosti. Za pomirjanje je dodana tudi aloe vera, ki zmanjšuje iritacije.

Save

Save

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si