Rešitev za srbečo kožo

 

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste se znašli v stresni situaciji, kar se je odrazilo tudi na vaši koži? Vas je koža začela neznosno srbeti in niste vedeli, kako se rešiti iz dane situacije? 

Ena tretjina pacientov, ki obišče dermatologa, ima težave s srbenjem kože. Pri dvajsetih odstotkih oseb je srbenje kronično in prizadane njihovo kakovost življenja. Izvori so lahko različni, težava pa jim je skupna. Bolj ko praskate kožo, večja verjetnost je, da jo izpostavljate začaranemu krogu srbenja in praskanja. Srbenje se lahko pojavi kadar koli podnevi ali ponoči. Je več kot preprosta nevšečnost, saj ima velik vpliv na kakovost našega življenja: vpliva na splošno slabo počutje, nihanje razpoloženja, izgubo koncentracije in motnje spanja.

 

200 ml: 22,70 €; 50 ml: 12,90 €

 

Da bi pomagali vsem, ki se soočajo s to problematično težavo, Bioderma ponuja edinstveno rešitev. V laboratoriju BIODERMA so namreč skupaj z dermatologi ustvarili edinstveno inovacijo Atoderm SOS Spray za takojšnje blaženje srbenja.
S svojim biološkim delovanjem za srbenje in obnavljanje kožne bariere vpliva na obnovo zaščitne vloge in na biološke mediatorje srbenja. Pomiri srbenje v šestdesetih sekundah in deluje 6 ur. Zahvaljujoč tehnologiji Skin Relief (izvleček ambore in zelenega čaja) zmanjšuje potrebo po praskanju in zagotavlja takojšnje udobje.
S svojo izjemno lahko teksturo (emulzija olja v vodi) poskrbi za takojšen občutek svežine. Njegova formula se nahaja v obliki izjemno finih mikro kapljic, ki zagotavljajo enakomerno porazdelitev po celotnem telesu in obrazu. Izjemno higieničen in hiter 360° nanos v enem samem koraku, ki je idealen tudi za težje dosegljive predele.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si