Rešitev za težave s prhljajem


prhljajem se sooča vsak drugi moški in četrta ženska, kar je pogosto povezano s hitrim življenjskim tempom in stresom. Nekatere prizadene še posebej neprijetna oblika, ko prhljaj zaradi prevelikega izločanja sebuma ne odpada več, temveč ostane prilepljen na lasišče. S tem nastane gosta plast, ki jo je posebej težko odstraniti. Na tržišču je sedaj nov izdelek, ki vam bo v veliko pomoč pri odpravljanju te težave.

Vichy Dercos predstavlja inovacijo Dercos Micro Peel, šampon, ki odpravlja lepljiv masten prhljaj. S kombinacijo petih glavnih aktivnih sestavin Dercos Micro Peel odstranjuje luske prhljaja, tudi tiste najbolj trdovratne, obenem pa pomirja lasišče in krepi lase. Po enem tednu uporabe se prhljaj zmanjša, srbenje je manj pogosto, lasje pa se počasneje zamastijo.
Novost iz Dercosa zmanjšuje število lusk na samem izvoru težave s pomočjo kombiniranega delovanja koktajla aktivnih sestavin. Njegova čistilna formula, ki je prilagojena za mastne lase, odpravlja vse vrste nečistoč, obenem pa skrbi za lasna vlakna. Osvobojeno odvečnega sebuma in prhljaja lasišče dobiva zdrav videz. Lasje spet pridobijo volumen, mehkobo in zračnost. Dramatično učinkovito delovanje za 360° je vidno že po prvem tednu uporabe in do štirih tednov po zadnji uporabi.

 

Klinične raziskave so pokazale, da Dercos Micro Peel učinkovito deluje proti ponavljajočemu se prhljaju že po prvem tednu uporabe. Študija je pokazala tudi, da se učinkovitost poveča z vsakim novim nanosom (Trikrat na teden. 97 odstotkov vprašanih je opazilo učinek že po prvi uporabi.).

 

Foto: Getty Images, PR

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si