Rešitev za videz utrujene kože


Obstaja veliko razlogov za utrujeno kožo. Katera ženska dandanes ne doživlja trenutkov močne utrujenosti? Med službenim in zasebnim življenjem, kjer moramo biti “uspešne” pri obeh, je pogosto težko najti čas za počitek. Trpimo zaradi izčrpanosti, kar se čuti in opazi tudi na koži, ki izgubi svojo elastičnost in “poglobi” gube. Temu dodajmo še onesnaženje zraka, slabo prehrano in čezmerno izpostavljenost UV sevanju in situacija se le še poslabša. In tedaj rečemo: “»Dovolj!” Recimo “da” izpolnjenemu življenju, toda “ne” koži, ki ne sledi temu ritmu in kaže znake utrujenosti in načina življenja. Karkoli se nam je zgodilo, in ne glede na stopnjo stresa, si ženske želimo kožo, ki je videti sveža in spočita, blage obrazne poteze in mladosten videz.
Prav iz tega razloga je bil razvit Liftactiv Fresh Shot – prvi Vichyjev antioksidantni tretma proti videzu utrujene kože. Intenzivni tretma za vsako jutro je formuliran z močnimi antioksidanti, vključno s čistim vitaminom C. Poživljajoč učinek je takojšen. Po 10 dneh uporabe tretmaja si koža opomore in je videti bolj spočita, gladka ter sijoča. Preprosto je videti prerojena! Za dolgotrajni učinek liftinga in vidno bolj čvrsto kožo se poleg antioksidantnega tretmaja priporoča tudi uporaba dopolnilne vsakodnevne negovalne rutine z izdelki iz linije Liftactiv Supreme.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri