Rešitev za zabuhlost in temne podočnjake


Prihajajo vroči poletni večeri, ki se radi zavlečejo pozno v noč. Jutra so vedno prekratka, oči pa izdajajo naporno noč …

V Melviti poletje pozdravljajo z novim certificirano organskim Hladilnim roll-onom za predel okrog oči, ki je bogat s cvetno vodico plavice, znane po pomirjevalnem delovanju. Sveža tekstura gela pomaga poživiti kožo ter zmanjšati zabuhlost in temne podočnjake. Predel okrog oči je nemudoma videti spočit.

Uporaba: Nežno vmasirajte v smeri od notranjega kotička očesa do senca. Narahlo pritiskajte, da spodbudite mikrocirkulacijo. Za intenzivnejši občutek hlajenja postavite izdelek v hladilnik za 5 do 10 minut pred uporabo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hladilni roll-on je na voljo v spletni trgovini www.melvita.si ter na prodajnih mestih Nama, Maxi, Müller in Leposana od 3. julija 2018.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri