Resnična lepota prihaja iz notranjosti – spoznajte izdelke Truvivity by Nutrilite

Truvivity swirl logos

Zdravje in pravilna prehrana pomembno vplivata na naše počutje in notranje ravnovesje, slednje pa se močno odraža tudi na naši koži. Osebno zadovoljstvo se prične znotraj telesa, zato je Amway ustvaril novo znamko TRUVIVITY BY NUTRILITE™, ki v sklopu lepotnega sistema obsega lepotno-prehransko dopolnilo in lepotni napitek v prahu.

TRUVIVITY BY NUTRILITE podjetja Amway je mešanica obogatenih sestavin, oblikovana posebej za nego in ohranjanje zdrave kože ter namenjena tako moškim kot ženskam. Z uporabo dveh novih kompleksov popolnoma dopolnjuje vaše vsakodnevne lepotne rituale in pripomore k lepi in zdravi koži. Kompleks PhytoInfuse™, kombinacija sestavin rastlinskega izvora, združuje šipek iz jugovzhodnega predela Severne Amerike, goji jagode in izvleček grozdnih jagod, ki še dodatno ščitijo telesne celice pred prostimi radikali. Sistem dopolnjuje kompleks Phytoceramide rastlinskega izvora, ki vsebuje povsem naravne brezglutenske pšenične ceramide iz polnovredne pšenice.

TRUVIVITY RESNIČNA LEPOTA PRIHAJA IZ NOTRANJOSTI
Lepotno-prehransko dopolnilo vsebuje vitamin A in C, ki skupaj s cinkom in PhytoInfuse™ kompleksom kožo razbremeni oksidativnega stresa. Zaužitje dveh tablet v večernih urah predstavlja enostaven vsakodnevni lepotni ritual, ki bo med spanjem izkoristil naravni obnovitveni ritem kože za boj proti negativnim učinkom okolja, kot so npr. izpostavljenost soncu, onesnaženost ali sledi stresa.

Lepotni napitek v prahu je prehransko dopolnilo z vitaminom C, ki je ključnega pomena za normalno delovanje kolagena in kože, učinkovito pa zmanjšuje tudi utrujenost ter izčrpanost. Zagotavlja vnos vitamina C, cinka, kompleksa Phytoceramide in izvlečka brusnic. Osvežujoč napitek z okusom grenivke lahko zaužijete v jutranjih urah ali tekom dneva, vsebujoča hranila pa poskrbijo za zdravje vaše kože.

 

Truvivity group product shot

Truvivity group product shot

TRUVIVITY™ lepotno-prehransko dopolnilo in lepotni napitek v prahu

Prehranska dopolnila postajajo vse bolj učinkovit tretma in dodatek k tradicionalni negi kože in zdravja.  TRUVIVITY BY NUTRILITE™vključuje lepotno-prehransko dopolnilo in lepotni napitek v prahu. Mešanica združuje napredni kompleks PhytoInfuse™ in kompleks Phytoceramide ter predstavlja popolnoma nov pristop k negi kože, ki deluje od znotraj navzven.

SESTAVINE
Lepotni sistem TRUVIVITY BY NUTRILITE™ podjetja Amway združuje osrednji znamki in poslanstvi podjetja Amway: znanost NUTRILITE™ in znanstveno napredno ARTISTRY™ znanje o negi kože. Uporablja moč naprednega kompleksa PhytoInfuse™ in kompleksa Phytoceramide v obliki prehranskih-kozmetičnih izdelkov rastlinskega izvora.
• Napredni kompleks PhytoInfuse™ zagotavlja moč in delovanje treh sestavin: šipka iz jugovzhodnega predela Severne Amerike, goji jagod in izvlečka grozdnih jagod.
• Kompleks Phytoceramide vsebuje povsem naravne brezglutenske pšenične ceramide iz polnovredne pšenice.
• TRUVIVITY BY NUTRILITE™ lepotno-prehransko dopolnilo vsebuje cink ter vitamin A in C.
• TRUVIVITY BY NUTRILITE™ lepotni napitek v prahu vsebuje cink in vitamin C ter je na voljo v osvežujočem okusu grenivke.

Truvivity drink packets product shot

PREDNOSTI
Lepotni napitek v prahu
• Lepotni napitek v prahu zaužijte enkrat dnevno ter tako zagotovite vnos osvežujoče mešanice hranil, ki ohranja vašo kožo zdravo in prispeva k zmanjšanju vidnih učinkov utrujenosti in izčrpanosti.
• Vsebuje izvleček brusnic in acerol, ki so eden izmed najbolj koncentriranih virov vitamina C.
• Prispeva k naravnem snovanju kolagena v kožnemu tkivu, medtem ko cink pripomore k vzdrževanju normalne kože.
Lepotno-prehransko dopolnilo
• Lepotno-prehransko dopolnilo zaužijte pred spanjem, saj kožo razbremeni oksidativnega stresa in dopolnjuje naravni obnovitveni proces kože med spanjem. Zbudite se s kožo, ki je po videzu in občutku videti sveža in poživljena.
• Vitamin C pripomore k zaščiti kožnih celic pred oksidativnim stresom, medtem ko cink in vitamin A prispevata k vzdrževanju normalne kože.

Truvivity supplement product shot

NAVODILA ZA UPORABO
Za optimalen rezultat uporabljajte TRUVIVITY BY NUTRILITE™ lepotno-prehransko dopolnilo in lepotni napitek v prahu kot del vašega vsakodnevnega lepotnega rituala.
• En pretisni omot (vsebuje dve tableti) TRUVIVITY BY NUTRILITE™ lepotnega-prehranskega dopolnila, ki ga zaužijete v večernih urah s požirkom vode.
• Eno individualno pakiranje TRUVIVITY BY NUTRILITE™ lepotnega napitka v prahu pomešajte z 240 mililitri vode, zaužijete pa ga lahko v jutranjih urah ali tekom dneva.

UČINKOVITOST
• TRUVIVITY BY NUTRILITE™ lepotno-prehransko dopolnilo izkorišča naravni obnovitveni ritem kože med spanje ter tako zmanjšuje negativne stranske učinke okolja na kožo.
• Vsebuje številna hranila, napredni kompleks PhytoInfuse™ in kompleks Phytoceramide.
• TRUVIVITY BY NUTRILITE™ lepotni napitek v prahu dodatno okrepi kožo z vitaminom C, ki poskrbi za snovanje kolagena in ustvarja svež videz kože.
• Zagotavlja dodaten naboj svežine ter zmanjšuje utrujenost in izčrpanost.

DOSTOPNOST IN CENA
Lepotni sistem TRUVIVITY BY NUTRILITE™ je nova znamka podjetja Amway, na voljo ekskluzivno preko nosilcev posla Amway (NPA), za več informacij obiščite: www.amway.si

Priporočena maloprodajna cena lepotnega-prehranska dopolnila, ki vsebuje 30 pretisnih omotov (60 tablet) – 71,90 EUR.

Priporočena maloprodajna cena lepotnega napitka v prahu (30 individualnih pakiranj) – 39,52 EUR

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si