Revolucionarna linija Eucerin DermoPURE oznanja konec aken in nečiste kože

Znamka Eucerin se je na trgu predstavila z novo linijo izdelkov Eucerin DermoPURE za nego kože nagnjene k nepravilnostim in aknam. Linija vključuje blage, visoko kakovostne in učinkovite čistilne in negovalne izdelke. Mnogi od njih so primerni tudi za uporabo med zdravljenjem z zdravili proti aknam.

Koža, ki jo obremenjujejo akne, postane mastna. Na obrazu se pojavijo ogrci in mozolji, pogosto pa je nečista koža vidna tudi na vratu, ramenih, prsnem košu in hrbtu, saj na teh delih nastaja največ sebuma. Pri zmerni in resni obliki aken je koža pordela, razvijejo se tudi vnete papule in pustule. Akne povzročajo čustveno obremenitev, so nadležno trdovratne in lahko vodijo tudi do dolgoročnega brazgotinjenja.

Najprej sredstva za čiščenje kože, šele nato specializirano zdravljenje nepravilnosti
Zaradi različnih oblik nečiste kože in kože nagnjene k aknam  trpi okrog 70–80 odstotkov ljudi. Pri blagem do zmernem tipu aken prizadeti za nadzor simptomov ne uporabljajo zdravil, temveč se poslužujejo sredstev za vsakodnevno čiščenje in odpravljanje nepravilnosti kože. Pogosto pojav aken poleg genetskih in drugih faktorjev pripisujejo prekomerni tvorbi sebuma, ki ga je mogoče omejiti z vsakodnevnim čiščenjem kože. Namreč, če koža tvori preveč sebuma in se kožne celice ne luščijo v zadostni meri, se to dvoje nakopiči v dlačnem mešičku in skupaj tvori mehak čep. Iz tega se razvijejo mozolji in ogrci.
Izdelki, ki niso zdravila, torej čistilni geli, toniki, pilingi, vlažilne kreme in prekrivni izdelki, so na voljo v lekarnah brez recepta. Ti izdelki očistijo, tonificirajo in negujejo nečisto ter k aknam nagnjeno kožo.

Nova linija Eucerin DermoPURE je bila posebej razvita, da odpravlja glavne vzroke za kožo nagnjeno k nepravilnostim in aknam, med katere spada mikrovnetje (gre za glavni vzrok ciklusa aken), čezmerna tvorba sebuma (seboreja), hiperkeratoza (odebelitev zunanjih plasti kože), ki vodi v nastanek ogrcev in mozoljev, ter razvoj bakterij, ki povzroča vidno vnetje v obliki papul in pustul.

Med sedem povsem novih izdelkov linije Eucerin DERMOPURE spada tudi inovativni Eucerin DermoPURE serum za obnovitev kože, ki oznanja konec aken in težav z nečisto kožo, kar je bilo potrjeno v študiji s samoocenjevanjem, kjer je 80 žensk, starih od 15 do 40 let, nanašalo serum za obnovitev kože Eucerin DermoPURE vsak večer v obdobju osmih tednov. Poročale so o naslednjih rezultatih:
– 95 %: Pomaga uravnavati mastnost kože.
– 94 %: Preprečuje nastanek novih nepravilnosti.
– 94 %: Zmanjša temne madeže zaradi aken.
– 94 %: Ima učinek matiranja.
– 94 %: Zgladi površino kože.
– 94 %: Vidno izboljša videz kože.
– 93 %: Zmanjša opaznost por.
– 88 %: Vidno zmanjša nepravilnosti.
– 85 %: Zmanjša mozolje.
– 83 %: Zmanjša ogrce.
– 81 %: Zmanjša vnetne mozolje.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si