Rihanna ustvarila kolekcijo nakita za Chopard

Luksuzna znamka ur ter nakita Chopard naznanje sodelovanje s svetovno glasbeno zvezdo Rihanno. Ta je skupaj s Chopardom ustvarila kolekcijo »Rihanna ♥ Chopard«. Rihanna je poznana po unikatnem modnem stilu in drznih kombinacijah, vse to pa se bo odrazilo v ekskluzivni kolekciji nakita. Rihanna in solastnica hiše Chopard Caroline Scheufele sta združili kreativnost in strast v urbani trend s klasičnim glamurjem, nad čemer Rihanna ne skriva navdušenja: “Vedno sem bila zaljubljena v njihov nakit in priložnost, da lahko z njimi oblikujem svojo kolekcijo nakita je nekaj čudovitega! Komaj čakam, da vsi vidijo, kaj smo ustvarili! Bil je neverjeten proces in naučila sem se res veliko.”

“Kolekcija Rihanna ♥ Chopard je energična, močna in kreativna. Njen stil je viden v vsakem kosu. Njena unikatnost na novo definira nošenje glamuroznega nakita,” pa je povedala Caroline Scheufele.

Čudoviti kosi odražajo barvitost in živahnost Rihanninega rodnega Barbadosa, a vseeno poosebljajo brezčasno eleganco rdečih preprog, na katerih je bila RiRi že nekaj let zvesta hiši Chopard.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si