Rimmel predstavlja Maxi Blush in Stay Satin Liquid Lip Colour


Iz Rimmela ob koncu poletja prihaja popolna kombinacija rdečil za lica in živahnih barv za ustnice, ki spominjajo na zabavna 80. leta prejšnjega stoletja. 

Blush, ki bo zbudil ustvarjalnost
Z novim rdečilom za lička MAXI BLUSH Rimmel London, ki prihaja v treh različnih odtenkih, boste zagotovo dosegli trend “sijoče lepote”. Fini mikro prah, ki drsi po koži, omogoča ustvarjalnost – vse od nežnega in subtilnega videza do drznega in živahnega.
MAXI BLUSH je razpoložljiv v treh odtenkih ter je formuliran tako, da laska prav vsakemu tonu kože, od svetle pa do temne. Izbirate lahko med odtenki #003 Wild Card, #004 Sweet Cheeks in #006 Exposed. Ne glede na odtenek, ki ga boste izbrali, bo nanos enostaven, saj super praškasta tekstura omogoča odlično zabrisovanje, s svojo pigmentno bogato formulo pa zagotavlja maksimalen učinek, ki bo obstojen ves dan.

 

 

Stay Satin Liquid Lip Colour – glasno nikoli ne zbledi
Novost pri Rimmelu je tudi šminka Stay Satin Liquid Lip Colour. Prinaša spomin na živahno obarvane ustnice 80. let prejšnjega stoletja, visoko intenzivnost barve in žametni finiš. V eni sami potezi uživajte v lahki formuli, ki se ne lepi in traja do 8 ur. Izbirate lahko med štirimi odtenki: #130 Yuppie, #200 Sike, #210 It Girl in #400 Obsession.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si