Rimska noč Giambattiste Vali x H&M

 

Brezčasni in preprosti kosi iz kolekcije Giambattista Valli x H&M so oživeli na modni pisti, po kateri se je sprehodila mešanica modelov in osebnosti, vključno s prebivalci Rima, ki jih je ekipa rekrutirala z ulice. Modna revija se je zaključila s spektakularno parado, ki jo je vodila Kendall Jenner, model v zdaj že slavni rdeči obleki iz kampanje. Med gosti so bili Troye Sivan, Sofia Carson, Alexa Demie, H.E.R, Cameron Monaghan, Chiara Ferragni in Chris Lee, vsi oblečeni v kombinacije iz kolekcije.

Po modni reviji in koktajlih so se gostje sprehodili vzdolž ulice Via del Corso v Grand Hotel Plaza, še eno rimsko znamenitost brezčasnega blišča in elegance, kjer je potekala zabava s kolektivom DJ-ev Circoloco in nastopajičimi Peggy Gou in Seth Troxler ter Clara3000.

 

“Svojo modno hišo sem ustvaril v Parizu, vendar sem izredno ponosen na svoje rimske korenine: moje srce bo vedno pripadalo Città Eterna, zato sem za modno revijo izbral Rim, natančneje Palazzo Doria Pamphilj. Rim je s svojim eklekticizmom integralno oblikoval moje poglede in osebnost. Čudovito mi je bilo opazovati, kako vse oživi v mojem domačem kraju,”

 

je povedal Giambattista Valli.

 

“Gostiti dogodek ob predstavitvi kolekcije Giambattista Valli x H&M v obliki pristne Rimske noči, polne zabave in glamurja s pridihom “Dolce Vita”, je bilo naravnost sijajno. Duh te edinstvene kolekcije je oživel v prostorih, polnih zgodovinske veličastnosti, ko se je po modni pisti sprehodil nov val Valli Girls in Valli Boysov, ki so zavzeli noč in ulice,”

 

je povedala Ann Sofie Johansson.

 

Kolekcija Giambattista Valli x H&M – z oblačili za ženske, moške in modne dodatke – bo od 7. novembra na voljo na hm.com.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si