Ročno narejeni čevlji v Sloveniji


Ženske imamo s čevlji prav poseben odnos. Čevlji dopolnjujejo naš vsakdanji stil in povedo marsikaj o nas samih. Ampak vse bolj se je potrebno zavedati, da lep čevelj ni vse. Na prvo mesto moramo postaviti kvaliteto materiala čevlja ter izdelavo čevlja. Kje v Sloveniji dobiti kvaliteten čevelj, ki je hkrati še moden in udoben?

Že od nekdaj je veljalo, da so usnjeni čevlji kvalitetni in udobni za nošenje. Zato se mnoge ženske odločijo za nakup čevljev iz naravnih materialov. Če so ti čevlji izdelani ročno, pod budnim očesom čevljarjev, pa nosijo še posebno dodano vrednost. Glavna prednost ročno narejenih čevljev je ta, da si čevelj lahko popolnoma prilagodite vašim željam. Čevlji blagovne znamke Peppermint Street ponujajo vse to. Modeli v ponudbi so ročno narejeni, vsak izdelan par pa nosi svojo zgodbo. Vsakemu čevlju v ponudbi se lahko prilagodi barva usnja, prav tako je možna kombinacija različnih barv ali vzorcev skupaj. Vsaka posameznica si lahko izdela edinstven in povsem unikaten čevelj. Čevelj je hkrati še kvaliteten, saj so materiali in kopita iz Italije, kjer je čevljarska dejavnost zasadila svoje korenine.
Ker so čevlji ročno narejeni za vsako posameznico, se pri posameznih modelih lahko prilagodi tudi višina ali tip petke. Opcij za kreiranje je ogromno in sedaj se končno lahko prepustite kreiranju svoje unikatne obutve.

Njihovo ponudbo si lahko ogledate na www.peppermint-street.com ali na facebooku: PeppermintStreet ter instagramu: @peppermintstreet.

 

Foto: peppermint-street.com

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si