Rok Ferengja s šarmantnim glasom za dober namen

foto: Boštjan Tacol

 

Rok Ferengja, pevec z enim od najlepših moških vokalov pri nas, bo v septembru z gosti in Big band orkestrom RTV Slovenija, pod vodstvom dirigenta Tadeja Tomšiča, nastopil na velikem odru Cankarjevega Doma na dobrodelnem koncertu Rdečega Križa Slovenije.

Z nalezljivo energijo, zvest sebi in rock’n’rollu, se bo tokrat predstavil kot izjemen solo vokalist s posebnimi glasbenimi gosti. Z Rokom bodo za dober namen stopili skupaj: Teja Saksida – Reciklistke, Eva Hren, Tanja Zajc Zupan, Stiški Kvartet in Rok’n’Band. Nabor skladb bo bogat in raznovrsten, primeren za različne okuse in starosti.
Na velikem odru Cankarjevega doma bo Rok poleg izjemnega pevskega nastopa pokazal tudi svoje veliko srce, saj bo izkupiček namenjen nacionalni humanitarni akciji “Lepo je deliti”, v kateri se zbirajo sredstva za prehranske pakete in akcijo “Peljimo jih na morje”, s katero Rdeči križ Slovenije otrokom in starostnikom iz socialno šibkih okolij omogoča počitnice na morju. Neposredno bosta koncert prenašala Televizija Slovenija in Radio Slovenija, častni pokrovitelj dogodka pa je predsednik Republike Slovenije, gospod Borut Pahor.

Koncert se bo odvijal 15. septembra v Cankarjevem domu.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si