Romantična in uporniška kolekcija slovenske oblikovalke!

Nova kolekcija ninaluba Pomlad/Poletje 2017 z naslovom PEACHES&CREAM je namenjena zasanjani, romantični, a vendar odločni in na trenutke rokerski ninaluba ženski, ki neustrašno sledi svojim sanjam, jih ljubi in vsak dan sproti pridno dela na tem, da jih uresničuje. Kot je značilno za ninaluba kreacije, je kolekcija skoraj v celoti zasnovana iz različnih vrst jerseya, oblikovalkinega najljubšega materiala, saj je udoben, ženstven in seksi ter vedno v ospredju kot glavni vir navdiha. Vsaka kreacija skriva v sebi detajle, ki izražajo značilen ninaluba stil.

Nežnost in romantičnost kolekcije je ujeta v pastelno sladolednih tonih čipke in metalik jerseyev, igrivi volančki pa so zadnji dve sezoni pri oblikovalki še posebej priljubljeni. Protiutež romantični zasanjanosti krojev so neti na oblačilih in kovinski detajli na novih modnih dodatkih, pasovih in zapestnicah. Za »Rock Glam« piko na i poskrbi še gladko in perforirano umetno usnje.

V kolekciji najdemo poleg srebrne ponetane »Clutch« torbice, tudi peščen Origami nahrbtnik, nepogrešljiv modni kos zadnjih sezon, ki je oblikovalkino nadaljevanje koncepta Origami torbice.

Ninaluba modna popotnica s svojo domišljijo vedno znova ustvarja nove modne kombinacije in samosvoje trende. V modnem izražanju je svobodna, brezskrbna, srečna in s tem neustavljivo privlačna!

Celotna kolekcija na ogled: http://ninaluba.com/project/peaches-cream/

Foto: Tadeja Pance l Desetno

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si