Rooftop@Central kot nova mestna džungla

Urbana džungla sredi mesta


Ljubljana je bogatejša za nov prostor urbane kulture in druženja –Rooftop@Central, ki se nahaja v 7. nadstropju hotela in ponuja čudovit razgled na Ljubljanski grad. V popoldanskem in večernem času bo bar s teraso, ki je idealno mesto za srečanja, »co-working« in sproščeno druženje, na voljo tudi zunanjim obiskovalcem.

»Skupni prostori v 7. nastropju hotela predstavljajo centralno točko naše izkušnje za goste. V baru, ki ga odlikuje eksotična svetlobna tapeta in prijetna notranja oprema, in na terasi z izjemnim razgledom na mesto se bodo obiskovalci od blizu in daleč lahko sprostili, kovali nove načrte, delali in družili. Rooftop@Central je nova urbana džungla za mestne leve in levinje,« je dodala Maja Manojlović, Experience Officer v Central hotelu.

Central hotel se nahaja na Miklošičevi 9 v Ljubljani –le 500 metrov od starega mestnega jedra. Nov koncept hotela je za Central hotel razvil arhitekt Smiljan Buzeti, D plan, d.o.o. Hotel ponuja 90 dvoposteljnih hotelskih sob v štirih kategorijah. Nekatere sobe imajo direkten pogled na Ljubljanski grad, vse pa so na voljo z zajtrkom.Vsaka soba ima SmartTV, ultra hitro Wi-Fi povezavo, klimo, udobno posteljo in tuš. Gostje ob prihodu prejmejo potovalno eko kavno skodelico in bidon, s katerima dobijo brezplačno kavo in vodo v 7. nadstropju hotela.

Fotografije: Janez Menart

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si