Najekstravagantnejša rdečila za ustnice ta hip

Poglejte. Prva stvar, ki jo boste opazili pri ROUGE COCO BLOOM je njena barva in visoki sijaj. Drzno in živahno rdečilo razodeva intenzivni sijaj pod prozornim pokrovčkom. Vzemite rdečilo iz škatlice, občudujte njegov srebrni obroč in pripravite se na presenečenje, ko se stik pojavi iz tulca ne gre za naključje. Kot je značilno za CHANEL, stvari morajo biti tako dobre, kot so videti: šik in edinstvene. V tem primeru je zasuk rdečila namerno upočasnjen, tako zaradi brezhibnega nanosa kot tudi zaradi same lepote popolnega gibanja. Opazili boste teksturo, ki je tako gladka in udobna, prisotna, a brez pretiravanja. Vse, kar potrebujete je en sam sloj, da ustnice odenete z intenzivno in sijočo barvo.

Občudujte rezultat. Vaš nasmeh bo zažarel. V eni sami potezi se bosta razodela bogastvo rdečila in sijaj glosa hkrati. Intenzivnost, dolga obstojnost, učinek bolj polnih ustnice v patentirani formuli, ko so jo razvili Centri za raziskave CHANEL: to je moč rdečila ROUGE COCO BLOOM.

Uživajte v tehnološkem dosežku. Zgodba ROUGE COCO BLOOM se je začela leta 2016, ko so si Raziskovalni laboratoriji CHANEL, ki se nahajajo na Japonskem, zadali izziv spojiti barvo, dolgo obstojnost in sijaj v eni sami formuli. V tesnem sodelovanju z laboratoriji v Parizu in po 140-tih izvedenih testih so Centri za raziskave CHANEL dovršili ekskluzivno, dvostopenjsko tehnologijo: prva faza zagotovi barvo, druga faza ustvari ultra sijoč učinek polnejših ustnic. Med izvajanji testov so formulo izpopolnjevali vse dokler niso ustvarili teksturo, ki se z ustnicami spoji, obenem pa ohranja visoki sijaj in dolgo obstojnost.

Opazili boste, kako se barva na ustnicah obdrži. Zahvaljujoč visoki koncentraciji mikroniziranih pigmentov in filmotvornemu sredstvu naravnega izvora, ki se nahaja v obarvani fazi, obstane na ustnicah do 8 ur. Mikro kapljice olj visokega odsevnega indeksa se ustvarijo na ustnicah in na naraven način poudarijo obliko vaših ustnic. Intenzivnost barve in sijaja nista dovršena na račun nege. Dodatne prednosti te ekskluzivne formule CHANEL, udobje in vlaženje, sta ključnega značaja.

Izberite po želji iz palete dvajsetih živahnih odtenkov, ki jih je ustvaril Kreativni studio za ličila in barve. Edinstveni in posebni odtenki, ki odražajo vodilno vlogo, ki jo ima CHANEL, ko gre za barve. Igrajte se z barvami in ne sklepajte kompromisov glede rezultata. Zaživite z odtenkom ALIVE, klasično a presenetljivo rdečo, z rahlim rjastim podtonom, ki ji daje značaj in toplino. Očarajte z odtenkom RADIANT, romantično interpretacijo sleza iz sveta odtenkov rožnega lesa. Šarmirajte z odtenkom MERVEILLE, mehko, naravno in nežno kot vrtnica ob somraku. Osupnite z odtenkom SEASON, živahno, toplo fuksijo, ki pričara evforijo poletja. Zasijte z odtenkom SUNLIGHT, oranžno s podtonom terakote, idealna, da vas spravi v dobro voljo in podari ten, a na naraven način. Zalesketajte z VITALITY, šik, intenzivno rdečo, s katero boste uveljavili vašo osebnost. Presenetite z odtenkom UNEXPECTED, globoko rjavkasto rdečo, polno globine in značaja, toplejšo od klasične vinske. Presenetite z odtenkom SURPRISE, živahno slivo z rdečimi podtoni.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si