Royal Lancaster London

Royal Lancaster London je svojo luč sicer ogledal že v 60ih letih svoja vrata je namreč odprl leta 1967 pod imenom “Royal Lancaster”. Ime hotela izhaja in mesta Lancaster na severu-zahodu Anglije iz katere izhaja rodbina Lancaster, ki je izjemno vlogo odigrala v državljaski vojni, Vojni dveh rož. Po njih so poimenovali okrožje v katerem se nahaja eden vodilnih londonskih hotelov, ki pa je pred kratkim doživel svojo moderno pravo preobrazbo.

Prestižen hotel z božanskim pogledom na Hyde Park nas pozdravi v pravem kraljevskem duhu, kot so pozlačeni detajli, žametno pohištvo in z marmorjem obložene površine, ki so spretno kombinirane v modernem duhu. Hotel ponuja 411 popolno opremljenih sob in suit, med katerimi prav vsaka ponuja prekrasen razgled na mesto.

Seveda v hotelu ne manjka bogate kulinarične ponudbe, na voljo so namreč kar tri restavracije in dva bara za različna gurmanska razvajanja. Dan začnemo z božanskim zajtrkom v Park Restaurant. Ljubitelji tajske hrane boste navdušeni nad Nipa Thai restavracijo, ki velja za eno najboljših, avtentičnih tajskih restavracij v mestu. Za ljubitelje nekoliko bolj klasičnih okusov pa bo poskrbela Island Grill restavracija, ki slovi po klasičnih britanskih jedeh s fokusom na trajnostno pripravo in obratovanje. Dan pa seveda zaključimo z božanskimi koktelji in prigrizki v Hyde Baru ali Park Lounge Baru, ki ne bosta razočarala.

Ključna vizija hotela je ‘We Always Care’, ki se odraža ne le v odnosu do gostov temveč tudi osebni, socialni in okoljevarstveni integriteti. Tako si hotel prizadeva za dobrobit okolju in trajnostnemu načinu delovanja. Na strehi hotela se nahaja prava čebelja farma (pri zajtrku vas vsak dan pričaka domač med), hotel pa je tudi izjemno pazljiv pri porabi energije in recikliranju.

Royal Lancaster London

Lancaster Terrace, London W2 2TY, UK

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si