Rožnat nakit, ki nas je očaral na prvi pogled

Nakit, ki bo v lahkotni in cvetoči sezoni požel pravo mero navdušenja, nosi barve in obliko rožnatega navdiha. Najnovejši zlati kolekciji Zlatarne Celje – Oriflower in Unique – se z nežnimi in zapeljivimi linijami izvrstno dopolnjujeta s trendi spomladanske poletne mode. Prefinjeno poigravanje barvne harmonije in rdečega zlata bo nežnejše predstavnice poneslo v poletne dni z vonjem po cvetju. 

Satenasti dotik v zlati kolekciji Oriflower

Satenasti dotik v zlati kolekciji Oriflower

Nakit iz zlate kolekcije Oriflower simbolizira cvetlico, ki pod svojimi satenastimi cvetovi skriva srčico svoje naravne lepote. Izbirate lahko med kombinacijo dveh barvnih odtenkov, v prvi odkrijte rdeče zlato, ki obdaja mlečno rožnati opal ter tako ustvarja igro matiranih in sijočih površin, medtem ko druga razkriva udarnejši splet belega zlata s temnim oniksom. Kolekcija Oriflower vključuje prstan, uhane in ogrlico, pri čemer lahko pri uhanih po svojem okusu preizkusite švedski ali vzmetni patent.

V čistih linijah zlate kolekcije Unique

V čistih linijah zlate kolekcije Unique

Posebnost spomladanske zlate kolekcije Unique so kot intarzija vdelani opali, ki se unikatno zlijejo z rdečim zlatom in ustvarijo neponovljivo skladje barv. Vsak kos kolekcije se od drugega razlikuje in mu je tako moč najti samo podobnega, a nikoli povsem enakega. Izkušeni mojstri Zlatarne Celje izbrani opal ročno brusijo in prilagajajo v za to pripravljeno ležišče. Vsak komplet kolekcije Unique ima tako edinstven značaj, ki bo takšno noto dodal tudi vaši modni kombinaciji.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si