Rožnat nakit, ki nas je očaral na prvi pogled

Nakit, ki bo v lahkotni in cvetoči sezoni požel pravo mero navdušenja, nosi barve in obliko rožnatega navdiha. Najnovejši zlati kolekciji Zlatarne Celje – Oriflower in Unique – se z nežnimi in zapeljivimi linijami izvrstno dopolnjujeta s trendi spomladanske poletne mode. Prefinjeno poigravanje barvne harmonije in rdečega zlata bo nežnejše predstavnice poneslo v poletne dni z vonjem po cvetju. 

Satenasti dotik v zlati kolekciji Oriflower

Satenasti dotik v zlati kolekciji Oriflower

Nakit iz zlate kolekcije Oriflower simbolizira cvetlico, ki pod svojimi satenastimi cvetovi skriva srčico svoje naravne lepote. Izbirate lahko med kombinacijo dveh barvnih odtenkov, v prvi odkrijte rdeče zlato, ki obdaja mlečno rožnati opal ter tako ustvarja igro matiranih in sijočih površin, medtem ko druga razkriva udarnejši splet belega zlata s temnim oniksom. Kolekcija Oriflower vključuje prstan, uhane in ogrlico, pri čemer lahko pri uhanih po svojem okusu preizkusite švedski ali vzmetni patent.

V čistih linijah zlate kolekcije Unique

V čistih linijah zlate kolekcije Unique

Posebnost spomladanske zlate kolekcije Unique so kot intarzija vdelani opali, ki se unikatno zlijejo z rdečim zlatom in ustvarijo neponovljivo skladje barv. Vsak kos kolekcije se od drugega razlikuje in mu je tako moč najti samo podobnega, a nikoli povsem enakega. Izkušeni mojstri Zlatarne Celje izbrani opal ročno brusijo in prilagajajo v za to pripravljeno ležišče. Vsak komplet kolekcije Unique ima tako edinstven značaj, ki bo takšno noto dodal tudi vaši modni kombinaciji.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri